Παρασκευή 9 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΤΑΚΗΣ ΤΣΙΓΚΑΣ

Eurokinissi

ΤΑΚΗΣ ΤΣΙΓΚΑΣ
φωτό 1

Στις 30 Νοέμβρη, ανήμερα στην ονομαστική του εορτή, έκλεισε ενάμισης χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας πατέρας ΑΝΤΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, πιστός στο Κόμμα μέχρι το τέλος της ζωής του και μαχητής του ΔΣΕ.

Στη μνήμη του και για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, η οικογένεια του Δημήτρη Μπρίνια προσφέρει, μέσω της Βόρειας ΚΟΒ Πάτρας, το ποσό των 100 ευρώ.

***

Στη μνήμη του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ και της ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ από το Ελος της Λακωνίας, αγωνιστών του ΚΚΕ σε όλη τη ζωή τους, ο γιος τους, Γιώργος, και τα εγγόνια τους, Θέμης και Πίτσα, προσφέρουν ως ελάχιστο φόρο τιμής το ποσό των 80 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Λεχαινών - Κάμπου του Κόμματος.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ προσφέρω στο «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ» 50 ευρώ.

Λάκης Ασκαρίδης

***

φωτό 4

Το 1980 με την έγκριση του Κόμματος άνοιξε στην Πάτρα βιβλιοπωλείο της «ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ». Ως υπεύθυνος του βιβλιοπωλείου βρέθηκα στην Αθήνα για τη γνωριμία και τις επαφές με τους εκδοτικούς οίκους. Δύο αξέχαστοι σύντροφοι και «δάσκαλοι» ανέλαβαν να με βοηθήσουν και με καθοδηγούσαν. Ο σ. ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΚΟΛΕΜΑΣ («Πέτρινα Χρόνια») και ο σ. ΚΟΣΜΑΣ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ. Θα τους θυμάμαι πάντα σαν παράδειγμα Κομμουνιστών και Ανθρώπων.

Στη μνήμη τους προσφέρω για την ενίσχυση του Κόμματός μας, του τιμημένου ΚΚΕ, το ποσό των 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Λεχαινών - Κάμπου του Κόμματος.

Επίσης, προσφέρω 50 ευρώ στη μνήμη των συντρόφων ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΣΙΩΝΗ, ΤΑΚΗ ΤΣΙΓΚΑ και όλων των σ/φων από τις ΚΟΒ των ΕΒΕ Πάτρας που «έφυγαν» από τη ζωή παλεύοντας μέχρι το τέλος της ζωής τους για τα ιδανικά του ΚΚΕ.

Μανώλης Ανδρέου, από τη Βάρδα του Νομού Ηλείας

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΠΟΡΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΠΟΡΙΔΗΣ
***

Στη μνήμη το πατέρα μου ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΟΦΟΥΛΗ για τους 6 μήνες που λείπει από κοντά μας, του αγωνιστή της ζωής που έδωσε και αυτός κάτι από τα νιάτα του στην υπόθεση του αγώνα, προσφέρω 50 ευρώ για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος, μέσω της ΚΟΒ Ταμπαχάνων Πάτρας.

Η κόρη του, Μαίρη Σοφούλη

***

Ο Βασίλης Μπαλαφούτης στη μνήμη της αγωνίστριας ΝΤΟΥΛΑ ΤΣΙΤΣΕΛΗ του Αθανασίου, από τη Γαβαλού Αιτωλοακαρνανίας, προσφέρει για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μακρυνείας του ΚΚΕ.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του συναγωνιστή ΜΑΥΡΙΓΙΑΝΝΑΚΗ ΝΙΚΗΤΑ, η ΚΟΒ Γεωργιούπολης προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ. Για πολλά χρόνια αγωνιστής όχι μόνο στη ζωή αλλά και στο μαζικό κίνημα, διετέλεσε μέλος ΔΣ του Σωματείου Επιπλοξυλουργών Χανίων, πρόεδρος Συνεταιρισμού Ξυλουργών Χανίων, αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Κατεργασίας Ξύλου, αντιπρόσωπος στον Πανελλήνιο Συνεταιρισμό Ξύλου.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΠΟΡΙΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Φάρου Νέας Σμύρνης του Κόμματος.

Η οικογένειά του

***


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΣΙΩΝΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΣΙΩΝΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ Α. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ Α. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ
ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ

ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ
ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΚΟΛΕΜΑΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΚΟΛΕΜΑΣ

ΜΑΥΡΙΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ
ΜΑΥΡΙΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ