Τρίτη 12 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 46
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Δεύτερη και «φαρμακερή»;

Γιάννενα και Πανηλειακός θ' ανατρέψουν το σε βάρος τους 1-0 ή ΟΦΗ και Παναχαϊκή θα εδραιώσουν το προβάδισμά τους στην υπόθεση παραμονή;

Σήμερα θα παιχτεί το δεύτερο... επεισόδιο στο σίριαλ των μπαράζ της Εθνικής Κατηγορίας, καθώς διεξάγονται οι δεύτεροι αγώνες μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννενα με τον ΟΦΗ και του Πανηλειακού με την Παναχαϊκή (20.30).

Στα Γιάννενα, ο ΠΑΣ θα προσπαθήσει να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες του για την παραμονή στην κατηγορία. Η νίκη του ΟΦΗ με 1-0, χάρη στο τέρμα του Γκόμεζ (34`) στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στη Ρόδο, δεν αφήνει περιθώρια στον «Αγιαξ της Ηπείρου» για άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Μόνο έτσι θα γίνει το 1-1 και η σφράγιση του εισιτηρίου παραμονής θα παραταθεί για ένα ακόμα παιχνίδι. Οι σημερινοί γηπεδούχοι ελπίζουν σε καλύτερη αγωνιστική παρουσία, αλλά και διαιτητική αντιμετώπιση, αφού από το πρώτο παιχνίδι αποχώρησαν με πολλά παράπονα. Από την πλευρά τους οι Κρητικοί προσβλέπουν στο θετικό αποτέλεσμα, ώστε να εδραιώσουν το προβάδισμά τους.

Στην αντίπερα όχθη, στον Πύργο, οι παίκτες του Πανηλειακού θέλουν να ξεχάσουν την ήττα της περασμένης Κυριακής στην Πάτρα από την Παναχαϊκή και να προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη που θα τους ανανεώσει τις ελπίδες για παραμονή στα... μεγάλα σαλόνια. Οι παίκτες του Πύργου όμως δεν έχουν σταματήσει να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία του Δαγκλή, που με τα τρία... ουσιαστικά πέναλτι έδωσε τη νίκη στους Πατρινούς. Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία των μπαράζ για την παραμονή στην Εθνική Κατηγορία, ο Βούκσεβιτς με τα δύο του τέρματα (35` πέναλτι, 90`) έδωσε και τη νίκη στην Παναχαϊκή και το προβάδισμα στις νίκες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ