Πέμπτη 15 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΝΑΡΗΣ 2015
Συγκεντρώσεις του ΚΚΕ μπροστά στις εκλογές
Στην Αττική
  • Σήμερα Πέμπτη:

-- Στις 6.30 μ.μ. σε συγκέντρωση στο καφενείο «Παρ' ολίγον Πατησίων» (Τσίλλερ 55, Πατήσια) θα μιλήσει ο Ηλίας Σιώρας, υποψήφιος βουλευτής Α' Αθήνας.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στον Ταύρο (αίθουσα 7) θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, υποψήφιος βουλευτής Β' Αθηνών.

-- Στις 12.00 σε συγκέντρωση στο ΤΕΙ Αθήνας θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.

-- Στη 1 μ.μ. σε συγκέντρωση στο ΤΕΙ Πειραιά θα μιλήσει ο Σταύρος Σκουλής, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, υποψήφιος βουλευτής Β' Αθηνών.

-- Στη 1 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.

  • Αύριο Παρασκευή:

-- Στις 6.30 μ.μ. συγκέντρωση στην Ελευσίνα στο Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας (Χαριλάου 30) με ομιλητή τον Γιάννη Γκιόκα, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο βουλευτή στην Αττική.

-- Στις 7 μ.μ. συγκέντρωση στα Βριλήσσια στο πάρκο ΤΥΠΕΤ με ομιλητή τον Γιάννη Τασιούλα, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο βουλευτή στη Β΄ Αθήνας.

-- Στις 7 μ.μ. συγκέντρωση στο 1ο ΚΑΠΗ Αγ. Βαρβάρας (οδός Καλαντζάκου) με ομιλήτρια τη Βιβή Δάγκα, υποψήφια βουλευτή στη Β' Αθήνας. Θα χαιρετήσει ο Κώστας Κακαράτζας, υποψήφιος βουλευτής στη Β΄ Αθήνας.

-- Στις 6.30 μ.μ. συγκέντρωση στα Α. Λιόσια στο Α΄ ΚΑΠΗ (Λ. Φυλής 165) με ομιλητή τον Δήμο Κουμπούρη, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Αττικής. Θα χαιρετήσει η Ρούλα Ελευθεριάδου, υποψήφια βουλευτής στη Β' Αθήνας.

-- Στις 6.30 μ.μ. συγκέντρωση στην Παλλήνη στο δημαρχείο Γέρακα (Ιθάκης 12) με ομιλητή τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας.

Στη Β. Ελλάδα
  • Σήμερα Πέμπτη:

-- Στη Βέροια, στις 7 μ.μ., στην Εληά, θα μιλήσουν ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος και η Μαίρη Παπαδοπούλου, υποψήφιοι βουλευτές.

-- Συγκέντρωση στις 7 μ.μ., στον Λουδία, με ομιλητή τον Σάββα Μωυσίδη, υποψήφιο βουλευτή.

-- Στις 6.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στη Σκάλα Σωτήρος Θάσου, θα μιλήσει ο Νίκος Χρυσάφης, υποψήφιος βουλευτής Καβάλας.

  • Αύριο Παρασκευή:

-- Στις 7 μ.μ., στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, συγκέντρωση με ομιλητές τους Ελένη Γερασιμίδου και Οδυσσέα Μαάιτα, υποψήφιους βουλευτές.

-- Στην Πτολεμαΐδα, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου, θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.

-- Στην Κομοτηνή, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Επαγγελματικού Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.

-- Στη Δράμα, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου, θα μιλήσει ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, ευρωβουλευτής και υποψήφιος βουλευτής.

-- Στη Θεσσαλονίκη, στις 7.30 μ.μ., στο πολιτιστικό κέντρο Τούμπας, θα μιλήσουν οι Γιάννης Δελής και Ρένα Τηλικίδου, υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ.

Στη Στερεά Ελλάδα
  • Αύριο Παρασκευή:

-- Στη Λαμία, συγκέντρωση στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας (πλ. Διάκου 1). Κεντρικός ομιλητής ο υποψήφιος βουλευτής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Κώστας Μπασδέκης.

Στη Θεσσαλία
  • Σήμερα Πέμπτη:

-- Ο Γιάννης Κασίδας, υποψήφιος βουλευτής Λάρισας, θα μιλήσει στις 7 μ.μ. στην Ποταμιά και στις 7:30 μ.μ. στη Σκήτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ