Παρασκευή 16 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Ισοπαλία με... έναν χαμένο

Στο 0-0 κόλλησαν χτες Πλατανιάς και Ατρόμητος στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της εμβόλιμης 18ης αγωνιστικής στη Super League, το κυρίως μέρος της οποίας διεξήχθη την Τετάρτη. Το παιχνίδι στερήθηκε θεάματος, με τους δυο αντιπάλους να αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου δημιουργώντας ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά στις δυο εστίες. Πιο χαμένος της ισοπαλίας πάντως θεωρείται ο Ατρόμητος, που έμεινε κι άλλο πίσω από την πρώτη πεντάδα (8ος με 26 β.) ενώ ο Πλατανιάς πλησίασε την Καλλονή στη 10η θέση (11ος με 22 β.).

ΚΑΛΛΟΝΗ: Η ήττα από τον ΠΑΟΚ αλλά και οι γενικότερα μέτριες εμφανίσεις της ομάδας, που παραμένει χωρίς νίκη κοντά δυο μήνες τώρα (από τα μέσα Νοέμβρη), επέφεραν το διαζύγιο στη συνεργασία της Καλλονής με τον τεχνικό Γιάννη Μαντζουράκη. Τα πρώτα σενάρια θέλουν τους ανθρώπους της ομάδας από τη Μυτιλήνη να συζητούν με τον Γ. Παράσχο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στη γερμανική Ντόρτμουντ με τη μορφή δανεισμού για 1,5 χρόνο παραχωρήθηκε από πλευράς Ολυμπιακού ο 20χρονος επιθετικός Νίκος Ιωαννίδης, με τη συμφωνία να περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς από πλευράς των «κιτρινόμαυρων» της Μπουντεσλίγκα. Την είδηση ανακοίνωσε χτες η Ντόρτμουντ διευκρινίζοντας πως αρχικά θα τοποθετηθεί στην ομάδα Κ-23 του συλλόγου (αγωνίζεται στην 3η κατηγορία της Γερμανίας). Υπενθυμίζεται ότι ο παίκτης από το καλοκαίρι ήταν δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Τσβόλε, όπου έπαιξε ελάχιστα, ενώ πέρσι είχε παίξει στη Χάνσα Ρόστοκ, επίσης με τη μορφή δανεισμού.

ΠΑΟΚ: Μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ κατά της διαιτησίας στον αγώνα με την Καλλονή αλλά και των αρμόδιων οργάνων του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, θέση πήρε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, που με γραπτή δήλωσή του προειδοποιεί ουσιαστικά ότι η απειλή της αποχώρησης από το πρωτάθλημα είναι «κούφια αλλά ρεαλιστική σκέψη».

ΟΦΗ: Μπορεί ο ΟΦΗ να ικανοποίησε το αίτημα της Super League για τακτοποίηση των οφειλών προς πρώην παίκτες του μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι και να απέφυγε τις συνέπειες, τα προβλήματα όμως δεν τελειώνουν αφού χτεσινό έγγραφο της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΦΙΦΑ) ζητάει την αφαίρεση 6 βαθμών από τους Κρητικούς λόγω των οφειλών της ΠΑΕ στον Αλεξάνταρ Πέσιτς.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Στις 11 ή στις 18 Φλεβάρη θα διεξαχθεί, όπως όλα δείχνουν, η αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον Πανιώνιο για τη 18η αγωνιστική της Super League που αναβλήθηκε προχτές λόγω προβλημάτων που προκλήθηκαν στο Παγκρήτιο Στάδιο από τους ισχυρούς ανέμους (αποκολλήθηκε μέρος της οροφής).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ