Κυριακή 18 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Εντός έδρας δυσκολίες για Ολυμπιακό

Να αποδείξει ότι ...πήρε μπροστά καλείται ο ΠΑΟΚ σήμερα με αντίπαλο τον Πλατανιά στην Τούμπα

WWW.MOTIONTEAM.GR

Να αποδείξει ότι ...πήρε μπροστά καλείται ο ΠΑΟΚ σήμερα με αντίπαλο τον Πλατανιά στην Τούμπα
Η δύσκολη αποστολή του πρωτοπόρου Ολυμπιακού, που αν και γηπεδούχος καλείται να αντιμετωπίσει τον ιδιαίτερα ανεβασμένο αγωνιστικά Παναιτωλικό το τελευταίο διάστημα, ξεχωρίζει από το σημερινό κυρίως μέρος της 19ης αγωνιστικής στη Super League. Στα αξιοσημείωτα του προγράμματος η αναμέτρηση της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Πλατανιά καθώς και η δοκιμασία του Αστέρα Τρίπολης στη Λιβαδειά.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός, μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Ξάνθης την προηγούμενη Κυριακή και το ξεκούραστο τρίποντο μεσοβδόμαδα, που ουσιαστικά είχε ρεπό, αφού η Νίκη Βόλου έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, επιστρέφει στη δράση έχοντας να ξεπεράσει ένα δύσκολο εμπόδιο. Εν μέσω των συνεχόμενων σεναρίων για την απόκτηση παικτών οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν σε μια ακόμη νίκη, που θα τους διατηρήσει μόνους στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Ο νέος τεχνικός, Βίτορ Περέιρα, έχει πλέον καλύτερη εικόνα για την ομάδα διανύοντας την πρώτη βδομάδα στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας και θέλει το ντεμπούτο του μπροστά στους οπαδούς να συνοδευτεί με επιτυχία. Αγωνιστικά δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πλην των γνωστών απουσιών των τραυματιών (Μιλιβόγεβιτς, Μποτία, Φουστέρ), ενώ η ίωση που ταλαιπώρησε τον Τσόρι Ντομίνγκεζ δεν φαινόταν ικανή να του στερήσει τη συμμετοχή. Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά και τη νέα επιτυχία κόντρα στον ΟΦΗ μεσοβδόμαδα, που με βάση και τον συνδυασμό ευνοϊκών αποτελεσμάτων, τους έφερε εντός της πρώτης πεντάδας, κατεβαίνουν στο Φάληρο οι Αγρινιώτες.

Αν και γηπεδούχος, ο Ολυμπιακός έχει δύσκολο έργο απέναντι στον ανεβασμένο τις τελευταίες αγωνιστικές Παναιτωλικό

Eurokinissi

Αν και γηπεδούχος, ο Ολυμπιακός έχει δύσκολο έργο απέναντι στον ανεβασμένο τις τελευταίες αγωνιστικές Παναιτωλικό
Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ μετά το σπουδαίας σημασίας «διπλό» στην Καλλονή καλείται κόντρα στον Πλατανιά να πραγματοποιήσει μια εμφάνιση ανάλογη με αυτή του β' μέρους στη Μυτιλήνη προκειμένου να αποδείξει ότι βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά του. Το πρόγραμμα που ακολουθεί, όπου υπάρχει η προγραμματισμένη αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου (άρα ξεκούραστοι 3 βαθμοί) και ξανά εντός έδρας αγώνας με τον Παναιτωλικό, θεωρείται σημαντική ευκαιρία για τους «ασπρόμαυρους» να σταθεροποιηθούν σε επίπεδα ανάλογα με τις εμφανίσεις προ 40 ημερών περίπου αλλά και να μείνουν κοντά στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Από την άλλη ο Πλατανιάς, που προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία κόντρα στον Ατρόμητο, παραμένει πάντα επικίνδυνο σύνολο ικανό να κάνει τη ζημιά.

Στα ενδιαφέροντα παιχνίδια συγκαταλέγεται και η αναμέτρηση στη Λιβαδειά όπου Λεβαδειακός και Αστέρας Τρίπολης επιζητούν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Οι γηπεδούχοι, που αγνοούν τη νίκη τις τελευταίες αγωνιστικές, δεν έχουν περιθώρια απωλειών αφού θέλουν να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης που στραβοπάτησε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (2-2 στην Τρίπολη) είδε τον Παναιτωλικό να τον πλησιάζει στον 1 β. και την παρουσία του στο τέταρτο σκαλοπάτι να γίνεται ιδιαίτερα ρευστή. Ετσι πολλά περιθώρια για νέα αποτυχία δεν υπάρχουν ούτε στους Αρκάδες.

Στα Γιάννενα, ο ΠΑΣ με τον αέρα του θετικού αποτελέσματος στην Τρίπολη θα υποδεχθεί τον Πανθρακικό με στόχο τη νίκη που θα τον ανεβάσει ακόμη ψηλότερα από την 7η θέση στην οποία βρίσκεται. Από την άλλη οι Θρακιώτες σε περίπτωση αποτυχίας βάζουν αρκετούς μπελάδες (ακόμα) στο κεφάλι τους όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία.

Στην Κρήτη, ο Εργοτέλης, που καίγεται για τους βαθμούς αφού μετά την αποχώρηση της Νίκης Βόλου ουσιαστικά είναι ο ουραγός της κατηγορίας, θα φιλοξενήσει την Καλλονή που θα έχει στον πάγκο της το νέο τεχνικό Βαγγέλη Βλάχο και ψάχνει την επιστροφή στις νίκες.

Ξεκούραστα θα πάρει τους τρεις βαθμούς ο Ατρόμητος αφού ήταν η σειρά του να παίξει με τη Νίκη Βόλου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - H TV

ΣΗΜΕΡΑ: Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης (15.00 ΝS2), ΠΑΟΚ - Πλατανιάς (17.15 ΝS2), ΠΑΣ Γιάννινα - Πανθρακικός (17.15 ΝS3), Oλυμπιακός - Παναιτωλικός (19.30 ΝS1). ΔΕΥΤΕΡΑ: Εργοτέλης - Καλλονή (19.30 NS1).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ