Τρίτη 20 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Επεισόδια σε γήπεδα

Η βία στους ποδοσφαιρικούς χώρους δεν έλειψε για μια ακόμη φορά, αφού το Σαββατοκύριακο που πέρασε στιγματίστηκε από επεισόδια σε αγώνες όπου στο επίκεντρο του κάδρου βρέθηκαν οι μικρότερες κατηγορίες αλλά και το πρωτάθλημα νέων.

Συγκεκριμένα, στην Αργυρούπολη από σοβαρά έκτροπα στιγματίστηκε ο αγώνας νέων μεταξύ Πανιώνιου και Παναθηναϊκού με απολογισμό τον τραυματισμό δύο παικτών των «κυανέρυθρων». Τα επεισόδια διεξήχθησαν μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων.

Επίσης, από σοβαρά επεισόδια που είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του διαιτητή στιγματίστηκε και το ντέρμπι για το τοπικό πρωτάθλημα της Φθιώτιδας μεταξύ Καμμένων Βούρλων και Αρη Αγ. Κωνσταντίνου. Ο διαιτητής δέχτηκε επίθεση από παίκτες και παράγοντες της ομάδας του Αγ. Κωνσταντίνου μετά την υπόδειξη πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων λίγο πριν τη λήξη. Τελικά, ο αγώνας διεκόπη στις καθυστερήσεις.

Επίσης, επίθεση δέχτηκε πούλμαν με οπαδούς του Αρη που επέστρεφε μετά τον αγώνα της ομάδας με την Καβάλα. Εκτροπα σημειώθηκαν και στον αγώνα της Γ' εθνικής μεταξύ Ατρόμητου Πειραιά - Ηλυσιακού, καθώς και σε αντίστοιχο για το τοπικό πρωτάθλημα Χίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ