Σάββατο 24 Γενάρη 2015 - Κυριακή 25 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΝΑΡΗΣ 2015
Νίκος Παπαναστάσης

Αντισυνταγματάρχης ε.α., μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ.

Σήμερα που χιλιάδες Ελλήνων γιορτάζουν και τιμούν τα 96 χρόνια της ανιδιοτελούς προσφοράς και θυσίας του ΚΚΕ, σήμερα που οι μάσκες των δήθεν πολιτικών διαφοροποιήσεων των αστικών κομμάτων έπεσαν, αισθάνομαι την ανάγκη όχι απλά να δηλώσω αλλά να βροντοφωνάξω ότι στηρίζω το Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδας και ψηφίζω τους υποψηφίους του. Είναι μια πράξη ευθύνης απέναντι στο ΚΚΕ, ένα κόμμα που:

  • Ποτέ δεν μου είπε ψέματα, δεν είπε ψέματα στο λαό μας.
  • Τόσο αυτό σαν φορέας αλλά και τα μέλη του, ποτέ δεν πρόδωσαν τις αρχές τους ακόμη και μπροστά στις κάνες των όπλων του εκτελεστικού αποσπάσματος.
  • Ποτέ δεν υπέστειλε τις σημαίες του αγώνα για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, αφήνοντας πολύτιμη κληρονομία, τις τίμιες παρακαταθήκες εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών του λαού μας, που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης, παλεύοντας με συνείδηση στον ταξικό αγώνα.
  • Η ισχυρή παρουσία του στη Βουλή είναι κυρίαρχης σημασίας, γιατί είναι το μοναδικό κόμμα που έχει τη δύναμη, αυτή που αντλεί απ' το λαϊκό κίνημα, να αντιδράσει στη νομοθετική λαίλαπα που ετοιμάζουν τα αστικά κόμματα, μαζί με τα νεόκοπα αλλά και τα παλαιότερα κόμματα - αναχώματά τους, σε βάρος του λαού μας.
  • Την επόμενη των εκλογών, θα συνεχίσει τον αγώνα του με συνέπεια, στηρίζοντας τα λαϊκά συμφέροντα, χωρίς να δώσει ανοχή στις κυβερνήσεις αυτών που έχουν ήδη λερωμένη τη φωλιά τους.

Η δήλωσή μου αυτή, είναι κατάθεση ψυχής, μ' αποδέκτες κυρίως τα σε ενέργεια και αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, γιατί κι εγώ είμαι ένας απ' αυτούς. Είναι ένα μήνυμα προς ανθρώπους που αποδεδειγμένα αγαπούν την πατρίδα τους, που σήμερα, μετά από τα 96 χρόνια της ηρωικής προσφοράς του ΚΚΕ, αναγνωρίζουν όλο και περισσότερο πως το ΚΚΕ, είναι κόμμα πατριωτικό, πως οι κομμουνιστές κράτησαν την άδολη ελπίδα άσβεστη και παλεύουν να χτίσουν κάτι καλύτερο, πιο δίκαιο, ειρηνικό, χωρίς εκμετάλλευση.

Είναι ώρα όλοι μαζί να σπάσουμε τα αντικομμουνιστικά στερεότυπα, προϊόντα πολύχρονης και μεθοδικής προπαγάνδας, παραποίησης αλλά και απόκρυψης της ιστορίας και των αγώνων του ΚΚΕ. Είναι ώρα, να σηκώσουμε το κεφάλι και να αντιδράσουμε στην πολιτική της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, μια πολιτική που οι αστικές κυβερνήσεις με ενθουσιασμό την αποδέχονται βαφτίζοντάς την «εθνική πολιτική» και που αναθέτει στις Ενοπλες Δυνάμεις, αστυνομικά καθήκοντα κι αποστολές καταστολής των λαϊκών διεκδικήσεων. Είναι ώρα να αντιταχθούμε στη στήριξη κομμάτων που υπηρετούν πολιτικές, που με πρόσχημα «την εκπλήρωση ΝΑΤΟικών και ευρωενωσιακών συμβατικών υποχρεώσεων» αναγκάζουν στρατιωτικά στελέχη να συμμετέχουν σε μονάδες στήριξης ιμπεριαλιστικών ληστρικών επιδρομών, αντί να είναι σε μονάδες υπεράσπισης των συνόρων μας.

Είναι ώρα εμείς, τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, να δούμε τα συμφέροντα του λαού μας με οπτική ταξική, γυρίζοντας την πλάτη σ' αυτούς που βαφτίζουν «εθνική στάση» το ξεπούλημα των κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδας μας και να στηρίξουμε τους υποψήφιους του ΚΚΕ, ακόμη κι αν κάποιοι δεν συμφωνούν σε όλα μαζί του.

ΝΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟ ΚΚΕ.

ΝΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ