Σάββατο 24 Γενάρη 2015 - Κυριακή 25 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΝΑΡΗΣ 2015
Με ισχυρό ΚΚΕ διεκδικούμε ανάκτηση των απωλειών!

Ο ΣΥΡΙΖΑ δε δεσμεύεται για τίποτα σε σχέση με τα κρίσιμα ζητήματα του Ασφαλιστικού. Καταφεύγει μόνο σε γενικές διατυπώσεις του τύπου «αυτή τη στιγμή απαιτείται άμεσα μια ριζική αλλαγή οικονομικής πολιτικής, με αναπτυξιακή ώθηση που θα δημιουργεί πλήρεις και σταθερές θέσεις εργασίας και θα διασφαλίζει το μέλλον τόσο των σημερινών συνταξιούχων όσο και των επόμενων γενεών». Δηλαδή; Τι να περιμένουν οι συνταξιούχοι και πολύ περισσότερο οι νέοι;

Να περιμένουν την «ελπίδα που έρχεται», όπως τους κλείνει πονηρά το μάτι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που όπως φαίνεται από τη Δευτέρα θα είναι κυβέρνηση. Ολα όμως τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και για το ασφαλιστικό δεν είναι η «ελπίδα», αλλά η νέα «λεπίδα» που επικρέμεται πάνω από το κεφάλι όλων των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων.

Και επειδή όλες οι ανατροπές που επιβλήθηκαν στην ασφάλιση θα βρίσκονται σε ισχύ και στις 26 Γενάρη, ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι στην κυβέρνηση και επειδή η πραγματική ελπίδα για να αλλάξουν όλα τα παραπάνω, βρίσκεται μόνο στους ταξικούς αγώνες του λαού, για ανάκτηση των απωλειών στα χρόνια της κρίσης, για διεύρυνση των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων στο ύψος των σύγχρονων αναγκών. Γι' αυτό χρειάζεται αύριο από την κάλπη να βγει όσο γίνεται ποιο ισχυρό το δικό του κόμμα. Το ΚΚΕ!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ