Σάββατο 24 Γενάρη 2015 - Κυριακή 25 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΝΑΡΗΣ 2015
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ
Μπορούμε δυνατό ΚΚΕ και με κομμουνιστή βουλευτή στη Βοιωτία

Σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην κεντρική πλατεία Λιβαδειάς, μίλησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Στην ομιλία του, ο Δ. Κουτσούμπας, μεταξύ άλλων, σημείωσε:

«Την επόμενη μέρα μπορούμε να έχουμε ένα ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό, για το λαό και με κομμουνιστή βουλευτή στη Βοιωτία. Δύναμη σίγουρης, δυναμικής λαϊκής αντιπολίτευσης παντού και στη Βουλή, δύναμη πάλης και συμμαχίας για την ανατροπή! Ιδιαίτερα αυτό έχει σημασία για το νομό μας, αφού για πρώτη φορά τις τελευταίες δεκαετίες, μπορεί να εκλεγεί βουλευτής του ΚΚΕ στο νομό.

Την έδρα τη δικαιούται το ΚΚΕ. Ο δημοκρατικός λαός της Βοιωτίας, δε θα τη δώσει σε άλλους, πολύ περισσότερο στους φασίστες της ΧΑ, ή σε άλλους τυχάρπαστους και επικίνδυνους για τα συμφέροντα του λαού μας. Μοναδική προϋπόθεση, να μας ψηφίσουν την Κυριακή σε όλα τα εκλογικά τμήματα στις συνοικίες της Λιβαδειάς και της Θήβας, στις κωμοπόλεις και τα χωριά όλου του νομού, όλοι και όλες όσοι ακόμα διστάζουν, έχουν ερωτηματικά.

Δεν ζητάμε να συμφωνήσετε σε όλα μαζί μας. Ελάτε μαζί μας, με τις κριτικές παρατηρήσεις, τις σκέψεις σας, τις προτάσεις σας, για να μπορέσουμε να παλέψουμε από καλύτερες θέσεις, μέσα στη Βουλή, μέσα στο λαϊκό κίνημα, για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για εμάς και τα παιδιά μας, για τους εργάτες, τους υπάλληλους, τους άνεργους, τους επαγγελματίες, τους αγρότες, τη νεολαία και τις γυναίκες της Βοιωτίας, όλης της Ελλάδας.

ΚΚΕ ΔΥΝΑΤΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟ»


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ