Δευτέρα 26 Γενάρη 2015 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Επιδείνωση του καιρού σε όλη τη χώρα

Νέα επιδείνωση του καιρού εκδηλώθηκε από χτες σε περιοχές της χώρας με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τις χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και κυρίως της βόρειας Ελλάδας. Στην Ξάνθη, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, η Πυροσβεστική κλήθηκε για απάντληση νερών από σπίτια και απεγκλώβισε δύο άτομα σε περιοχή του νομού.

Στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες της Κυριακής και μέχρι τις πρωινές ώρες της Δευτέρας θα ενταθούν ξανά από σήμερα τη νύχτα και θα διατηρηθούν και αύριο. Στις Κυκλάδες και την Κρήτη οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που αναμένονταν τη νύχτα της Κυριακής θα εξασθενήσουν και θα ενταθούν ξανά τις απογευματινές και κυρίως τις βραδινές ώρες της Τρίτης.

Στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο από τις πρωινές ώρες σήμερα οι βροχές και οι καταιγίδες θα ενταθούν. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Πελοποννήσου, της δυτικής Στερεάς, ενώ στην Ηπειρο θα χιονίσει και σε ημιορεινές περιοχές. Από τις πρωινές ώρες της Τρίτης τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία σήμερα θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά, οι οποίες βαθμιαία θα ενταθούν και θα χιονίσει μέχρι το βράδυ και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας. Από τις απογευματινές ώρες ισχυρές βροχές και καταιγίδες είναι πιθανό να σημειωθούν κυρίως στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας.

Αύριο ισχυρές βροχές και καταιγίδες είναι πιθανό να σημειωθούν μέχρι αργά το βράδυ στην κεντρική Μακεδονία, στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε όλες τις ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης, οι οποίες στην κεντρική και δυτική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους πυκνές. Στην Αττική, θα αναπτυχθούν νεφώσεις, οι οποίες γρήγορα θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ