Τετάρτη 28 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
Στις ανάγκες της μαζικής λαϊκής άθλησης το στάδιο της περιοχής

Μετά την απόφαση της δημοτικής αρχής της Πάτρας να αποδώσει το Παμπελοποννησιακό Στάδιο για τις ανάγκες άθλησης των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων, άλλη μία δημοτική αρχή που στηρίζεται από το ΚΚΕ κάνει πράξη το δικαίωμα στην άθληση για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής βάζοντας τις προϋποθέσεις για στήριξη του σχολικού, ερασιτεχνικού και μαζικού αθλητισμού.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Καισαριανής ενημέρωσε πριν από λίγες μέρες την ΠΑΕ Αλιμος, που αγωνίζεται στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Football League, ότι η νέα δημοτική αρχή εκλεγμένη, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» δεν θα επιτρέψει καμία περαιτέρω χρήση του Δημοτικού Σταδίου «Μ. Κρητικόπουλος» από την ΠΑΕ και θα το παραδώσει για χρήση στο λαό, στο μαζικό λαϊκό αθλητισμό και τα ερασιτεχνικά σωματεία της πόλης.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξεδόθη από τον νέο δήμαρχο Καισαριανής, Ηλία Σταμέλο, αναφέρονται τα εξής: «Μετά από πρόσκληση του Δήμου Καισαριανής πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του δήμου μας με εκπρόσωπο της ΠΑΕ Αλίμου, προκειμένου να τους γνωστοποιηθεί η απόφαση της νέας δημοτικής αρχής ότι δεν θα επιτρέψει καμία περαιτέρω χρήση του Δημοτικού Σταδίου "Μ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ" από την ομάδα τους.

Θέλουμε να γνωρίσουμε στο λαό της Καισαριανής ότι η νέα δημοτική αρχή, σταθερή στις πολιτικές δεσμεύσεις της, βάζει τέλος στις χρόνιες τακτικές παραχωρήσεων και παραδίδει το Δημοτικό Στάδιο στο μαζικό λαϊκό αθλητισμό και τα ερασιτεχνικά σωματεία της πόλης. Με αυτή μας την απόφαση ιεραρχούμε ως πρώτη και άμεση την ανάγκη για άθληση όλης της νεολαίας και των εργαζομένων του δήμου μας, η οποία δεν μπορεί να ικανοποιηθεί με την ύπαρξη της ΠΑΕ μέσα στο χώρο.

Τονίζουμε ότι ο δήμος θα διεκδικήσει κάθε οικονομικό δικαίωμα που προκύπτει από τη μέχρι σήμερα χρήση του γηπέδου τόσο από την ΠΑΕ Αλίμου, όσο και από τη Football League».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ