Παρασκευή 30 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Ωρα Λιγκ Καπ στους άνδρες

Με τη διεξαγωγή των δύο ημιτελικών, που θα γίνουν σήμερα στο κλειστό της Γλυφάδας, το φετινό Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» μπαίνει στην τελική του ευθεία για την ανάδειξη του τροπαιούχου και μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο χώρο του ανδρικού βόλεϊ το διήμερο σήμερα και αύριο. Στους σημερινούς ημιτελικούς θα κοντραριστούν οι Παμβοχαϊκός - Εθνικός Αλεξανδρούπολης (18.30) και Ολυμπιακός - Αρης (21.00). Ο τελικός θα γίνει αύριο Σάββατο στις 18.30. Ολοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από το Novasports-3. Σημειώνεται πως ο θεσμός είναι αφιερωμένος στον πρόωρα χαμένο διεθνή βολεϊμπολίστα Νίκο Σαμαρά, ενώ ειδικά η φετινή διοργάνωση είναι επίσης αφιερωμένη και στο Σύλλογο «Ελπίδα». Στα αγωνιστικά ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας στην Α1 ανδρών, Ολυμπιακός, και ο τρίτος της βαθμολογίας, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, είναι τα φαβορί για να αποτελέσουν το ζευγάρι του αυριανού τελικού, ωστόσο η ιστορία του θεσμού είναι γεμάτη με εκπλήξεις και αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν πράξη για μια ακόμη φορά Παμβοχαϊκός και Αρης.

ΚΥΠΕΛΛΟ: Ντέρμπι σε άνδρες και γυναίκες

Δυνατά παιχνίδια τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες έβγαλαν οι χτεσινές κληρώσεις της φάσης των «16» του Κυπέλλου. Στους άνδρες ξεχωρίζει το ζευγάρι του Παναθηναϊκού με τον Φοίνικα Σύρου καθώς και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ ΠΑΟΚ και Αρη. Τα υπόλοιπα ζευγάρια είναι: Χανιά - Κηφισιά, Παναχαϊκή - ΑΕΚ, Παμβοχαϊκός - Ολυμπιακός, Νίκη Αιγινίου - Ηρακλής/Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδα - ΜΕΝΤ, Φθία / Πήγασος Πολίχνης - Λαμία. Οι αγώνες είναι νοκ άουτ και θα διεξαχθούν 4/2 ή 11/2.

  • Στους «16» του Κυπέλλου γυναικών αναμφίβολα αυτό που ξεχωρίζει είναι το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ. Τα υπόλοιπα ζευγάρια: Αργυρούπολη / ΓΑΣ Μεσαράς - Ολυμπιακός, Σταυρούπολη - Ηρακλής, ΓΣ Πετρούπολης - Μαρκόπουλο, Ηρακλής Κηφισιάς - Ρέθυμνο, ΑΕ Γιάννενα / ΑΣΚ Λαγκαδά - Πανναξιακός, ΑΟ Θήρας - Ανατόλια, ΑΕ Αμπελοκήπων / Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός - Αρης. Οι αγώνες είναι νοκ άουτ και θα διεξαχθούν την Τετάρτη 11/2 ή την Τετάρτη 18/2.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ