Τρίτη 3 Φλεβάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER LEAGUE
Ξέφυγε ο Ολυμπιακός ... αυτοκτόνησε ο ΠΑΟΚ

Η μια ακόμη (πολλοστή φέτος) αλλαγή συσχετισμών στα δρώμενα της κορυφής ήταν αυτή που επισκίασε το ενδιαφέρον στην 21η αγωνιστική της Super League, με τον Ολυμπιακό, μια βδομάδα πριν το κρίσιμο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, να διευρύνει τη διαφορά ανάμεσά τους στο +5. Στους κερδισμένους της πρώτης τετράδας συγκαταλέγονται ο Παναιτωλικός, που μετά τη νίκη στην Τούμπα έπιασε τον Αστέρα Τρίπολης στην 4η θέση αλλά και ο Παναθηναϊκός που πλησίασε στη δεύτερη θέση.

Στη Βέροια ο Ολυμπιακός ξεκινώντας με εκπλήξεις στη βασική σύνθεση (Φορτούνης αντί Ντομίνγκεζ) δυσκολεύτηκε αρκετά, ωστόσο χάρη στα γκολ των Μήτρογλου (71') και Ντοσεβί (87') κατάφερε να επικρατήσει με 2-0. Οι γηπεδούχοι, που έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Ιωαννίδη, αγωνίστηκαν από το δέκατο λεπτό με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπαλάφα με απευθείας κόκκινη (έβρισε τον διαιτητή) ενώ τελείωσαν το παιχνίδι με 9 αφού αποβλήθηκε και ο Μπατιόν (76').

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ έχασε ακόμη περισσότερο έδαφος στο κυνήγι του πρωτοπόρου Ολυμπιακού αφού παρουσιάζοντας προβλήματα για μια ακόμη φορά (το τελευταίο δίμηνο) υπέστη την ήττα από τον ανώτερο σε γενικές γραμμές Παναιτωλικό με 2-1 και μάλιστα στις καθυστερήσεις. Οι «ασπρόμαυροι» παρουσιάστηκαν με αρκετά λάθη, αδυναμία στη δημιουργία φάσεων και σοβαρά αμυντικά προβλήματα, σε αντίθεση με τους Αγρινιώτες που πάλεψαν στα ίσια το παιχνίδι μέχρι τέλους και δικαιώθηκαν. Σκόρερ των νικητών ήταν ο Αλβεζ που πέτυχε και τα δύο τέρματα (7' πέν., 90'+) ενώ για τον ΠΑΟΚ είχε ισοφαρίσει ο Μακ (71').

Στα άλλα παιχνίδια ξεχωρίζει η νίκη της Καλλονής επί του Αστέρα Τρίπολης με 1-0, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν συνάντησε προβλήματα με αντίπαλο τον Πλατανιά στο «Απ. Νικολαΐδης» (3-0).

Αλλα αποτελέσματα: Πανιώνιος - Πανθρακικός 2-1, Λεβαδειακός - Ξάνθη 1-2, ΠΑΣ Γιάννινα - Κέρκυρα 2-1. Σημ.: Χωρίς αγώνα πήραν τους 3 β. Ατρόμητος και Εργοτέλης απέναντι σε ΟΦΗ (απομένει η επισημοποίηση από τη διοργανώτρια) και Νίκη Βόλου (έχει αποχωρήσει).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ολυμπιακός 51, ΠΑΟΚ 46, Παναθηναϊκός 43, Αστέρας Τρίπολης 35, Παναιτωλικός 35, Ατρόμητος 33, Ξάνθη 31, ΠΑΣ Γιάννινα 31, Βέροια 30, Καλλονή 27, Κέρκυρα 25, Πλατανιάς 22, Πανθρακικός 21, Λεβαδειακός 21, Πανιώνιος 19, Εργοτέλης 18, ΟΦΗ 10, Νίκη Βόλου 7.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ