Πέμπτη 14 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ραντεβού το Σάββατο

Σε τρίτο αγώνα θα οδηγηθούν οι «μάχες» για την παραμονή στην Α΄ Κατηγορία, καθώς ο Παναιγιάλειος εξισορρόπησε την κατάσταση, ενώ ο Παναιτωλικός πήρε παράταση... ζωής. Οι παίκτες του Αιγίου, με το 2-0 που πέτυχαν στην έδρα τους απέναντι στον Ναυπακτιακό, πάνε με άλλον αέρα στη Ναύπακτο καθώς αρκούνται και στην ισοπαλία. Από την άλλη, ο Παναιτωλικός έχει πιο δύσκολο έργο απέναντι στον Αγιο Νικόλαο. Η ισοπαλία με 2-2 τού δίνει το δικαίωμα να ελπίζει αλλά σε... θαύμα αφού χρειάζεται νίκη στην Κρήτη με τρία τέρματα διαφορά.

Στο Αίγιο, ο Παναιγιάλειος κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη με 2-0 επί του Ναυπακτιακού χάρη σε τέρματα των Κάζιτς (46΄) και Καραπίτσου (61΄). Ο προπονητής της ομάδας του Αιγίου, Μάκης Λιάτος, παραδέχτηκε ότι οι παίκτες του δεν ήταν καλοί στο α΄ μέρος αλλά η αφύπνιση της επανάληψης τούς έδωσε ένα ελαφρύ προβάδισμα για την παραμονή. Στην αντίπερα όχθη, ο τεχνικός του Ναυπακτιακού, Σάκης Τσιώλης, επισήμανε ότι το προβάδισμα το έχει ο Παναιγιάλειος και ότι στο τρίτο παιχνίδι οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός αν και προηγήθηκε με 2-0 χάρη σε τέρματα του Τριχιά (11΄, 15΄) είδε τους φιλοξενούμενους αρχικά να μειώνουν με τον Δαδούση (41΄) και να ισοφαρίζουν με τον Σουλεϊμάν (79΄). Ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου, Βασίλης Αντωνιάδης, άφησε αιχμές για τη διαιτησία, «μόνο στα μπαράζ έχασα πέντε παίκτες», ενώ παραδέχτηκε πως «τα πράγματα είναι πλέον πολύ δύσκολα αλλά θα παλέψουμε». Από την πλευρά του ο τεχνικός των φιλοξενουμένων, Κώστας Μαυρίδης, παραδέχτηκε πως φοβήθηκε στο 2-0 και πρόσθεσε ότι τίποτα δεν έχει κριθεί. Οι τρίτες και καθοριστικές συναντήσεις θα γίνουν το ερχόμενο Σάββατο σε Ναύπακτο και Κρήτη αντίστοιχα (20.30).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ