Τετάρτη 18 Φλεβάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πληροφορίες για θανατηφόρο τροχαίο

Πληροφορίες για θανατηφόρο τροχαίο ζητάει η Αστυνομία. Καλεί τους πολίτες που ενδεχομένως γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικά με τις συνθήκες τροχαίου δυστυχήματος την περασμένη Κυριακή να ενημερώσουν την Τροχαία.

Στις 8 Φλεβάρη, στις 5.45 το πρωί, στη Λεωφόρο Αθηνών, στο Περιστέρι, 300 μέτρα από την αρχή της αερογέφυρας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, σημειώθηκε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησαν δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες και δύο ΙΧ επιβατηγά αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό των οδηγών των μοτοσικλετών, ενός 27χρονου κι ενός 35χρονου.

Υπενθυμίζεται πως αρχικά έγινε τροχαίο μεταξύ ενός αυτοκινήτου και μιας μηχανής, ο οδηγός του δικύκλου σκοτώθηκε, όμως φαίνεται ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου που τον χτύπησε έσπευσε να εξαφανιστεί. Στη συνέχεια λόγω του πρώτου τροχαίου μια ακόμη μηχανή έπεσε πάνω σε δεύτερο αυτοκίνητο που είχε ακινητοποιηθεί, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο οδηγός της. Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Τροχαίας Αιγάλεω. Τηλέφωνα για επικοινωνία: 210.532.6670 και 210.532.6680.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ