Τετάρτη 18 Φλεβάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εργα στο εθνικό οδικό δίκτυο

Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων ισχύει από χτες στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, στο τμήμα της από το 54,8ο έως το 60ό χιλιόμετρο, ταυτόχρονα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην περιοχή του Ωρωπού.

Εως και τις 7 Απρίλη, από τις 7.30 το πρωί έως τις 5.30 το απόγευμα, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, καθώς και από τις 7.30 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι κάθε Σάββατο, θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης-ανύψωσης βάσης ιστών οδοφωτισμού, με εξαίρεση το χρονικό διάστημα από 24 έως 26 Μάρτη.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν από χτες μέχρι τις 7 Μάρτη στην περιοχή Σχηματαρίου, με στόχο την ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής νέου τμήματος στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ. Ειδικότερα: Στο ρεύμα προς Λαμία, στο τμήμα από 60,7 χλμ. έως και 64,4 χλμ., η κυκλοφορία διεξάγεται από χτες έως τις 19 Φλεβάρη από μία λωρίδα κυκλοφορίας. Από τις 20 Φλεβάρη έως και 7 Μάρτη από δύο λωρίδες κυκλοφορίας. Στο ρεύμα προς Αθήνα, στο τμήμα από 66 χλμ. έως και 63,4 χλμ., η κυκλοφορία διεξάγεται έως και τις 20 Φλεβάρη από μια λωρίδα κυκλοφορίας.

Ολιγόωρες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στη ΝΕΟ Κορίνθου - Πατρών την Τετάρτη και Πέμπτη από τις 21.00 έως το αργότερο τις 07.00 το πρωί της επόμενης μέρας, κατά τη διάρκεια των οποίων το ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα θα εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό, στα ακόλουθα τμήματα ως εξής: Σήμερα το βράδυ στο τμήμα μεταξύ των κόμβων Σελιανίτικων (ΧΘ 182,7) και Ρίου (ΧΘ 206,3), αύριο το βράδυ στο τμήμα μεταξύ των κόμβων Ανατολικού Αγίου (ΧΘ 172,45) και Σελιανίτικων (ΧΘ 182,7). Καθ' όλη τη διάρκεια των ρυθμίσεων, η κατεύθυνση προς Αθήνα θα λειτουργεί κανονικά. Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες συντήρησης.

Τη διακοπή της κυκλοφορίας στη νέα Εθνική Οδό Βεύης - Φλώρινας, με σκοπό τη διασφάλιση της κυκλοφορίας των οχημάτων και την αποφυγή οδικών τροχαίων ατυχημάτων αποφάσισε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Η διακοπή της κυκλοφορίας θα διαρκέσει μέχρι και τις 31 Αυγούστου 2015 και στο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί θα γίνουν οι εργασίες για την ολοκλήρωση του έργου. Η απόφαση για τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων ελήφθη μετά τις έντονες ρηγματώσεις και τους λάκκους που προκλήθηκαν σε σημεία του οδοστρώματος της νέας Εθνικής Οδού Βεύης - Φλώρινας, ύστερα από τα τελευταία καιρικά φαινόμενα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ