Τετάρτη 18 Φλεβάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Σφραγίζεται η τετράδα του Κυπέλλου

Με τον αγώνα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης κόντρα στον ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πρόγραμμα αναμένεται να γίνει γνωστή σήμερα η τετράδα του φετινού φάιναλ φορ στο Κύπελλο ανδρών μετά τη διεξαγωγή των αγώνων για την προημιτελική φάση. Σημειώνεται πως τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ με τον νικητή να σφραγίζει το εισιτήριο.

Η αναμέτρηση στην πρωτεύουσα του Εβρου κλέβει την παράσταση από πλευράς ενδιαφέροντος, καθώς οι δύο αντίπαλοι έχουν ανοικτούς λογαριασμούς από το παιχνίδι του πρωταθλήματος στην ίδια έδρα όπου είχε νικήσει ο Δικέφαλος, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα θα αναμετρηθούν για το β' γύρο του πρωταθλήματος.

Ο Εβρος παραμένει στο επίκεντρο και στο δεύτερο πιο αξιοπρόσεχτο παιχνίδι των προημιτελικών, αφού ο Ολυμπιακός αν και με τον τίτλο του φαβορί έχει δύσκολο έργο στην Ορεστιάδα με αντίπαλο την τοπική ομάδα. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την Κηφισιά που θα αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή στην Πάτρα, η οποία στην προηγούμενη φάση είχε αποκλείσει την ΑΕΚ. Πιο ξεκάθαρα φαντάζουν τα πράγματα στον αγώνα του Φοίνικα Σύρου με τη Λαμία, με τους γηπεδούχους να έχουν προβάδισμα στα προγνωστικά.

Το πρόγραμμα αναλυτικά: Ορεστιάδας 19.00, Ορεστιάδα - Ολυμπιακός, Σύρου 19.30 Φοίνικας Σύρου - Λαμία, Αλεξανδρούπολης 20.00, Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΠΑΟΚ, Παναχαϊκής 21.00, Παναχαϊκή - ΑΟ Κηφισιάς.

  • Τη σπουδαία έκπληξη έκανε χτες ο Ηρακλής Κηφισιάς και επικρατώντας στο Ρέθυμνο με 3-0 προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου γυναικών. Σήμερα και αύριο θα κριθούν τα εναπομείναντα τρία εισιτήρια, αφού θα γίνουν οι αγώνες ΑΟ Θήρας - Ανατόλια (σήμερα 16.00), Φιλαθλητικός/Λαρισαϊκός - Αρης (αύριο 18.00) Σταυρούπολη - Ηρακλής (αύριο 19.30). Σημειώνεται πως την πρόκριση έχουν ήδη εξασφαλίσει οι ομάδες: Μαρκόπουλο, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Πανναξιακός.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ