Τετάρτη 18 Φλεβάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
MΠΑΣΚΕΤ - Α1
Κόντρες για πλέι οφ και ουρά

Η αναμέτρηση Πανιωνίου - Ρεθύμνου είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες στη σημερινή 17η αγωνιστική

Eurokinissi

Η αναμέτρηση Πανιωνίου - Ρεθύμνου είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες στη σημερινή 17η αγωνιστική
Με το ντέρμπι της αγωνιστικής (πρωτίστως λόγω ονομάτων) μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ να διεξάγεται αύριο στο ΣΕΦ, τον Παναθηναϊκό να έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στα Τρίκαλα στο ΟΑΚΑ, το ενδιαφέρον στο σημερινό κυρίως... πιάτο της 17ης αγωνιστικής της Α1 στρέφεται στις μάχες που αφορούν το καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία, που οδηγεί σε συμμετοχή στα πλέι οφ και την παραμονή στην κατηγορία.

Ετσι το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης μεταξύ Πανιωνίου και Ρεθύμνου είναι αναμφίβολα από αυτά που ξεχωρίζουν, με τους δυο αντιπάλους να... καίγονται για τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Για τους ουραγούς γηπεδούχους η νέα ήττα αυτή τη φορά από τα Τρίκαλα εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική στένεψε κι άλλο τα περιθώρια και πλέον η κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα σήμερα είναι μονόδρομος. Στην άλλη πλευρά απαγορευτικά είναι τα στραβοπατήματα και για το Ρέθυμνο, στην προσπάθεια που κάνει να πλασαριστεί εντός της πρώτης τετράδας.

Την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στην Πάτρα από τον Απόλλωνα θα προσπαθήσει να ρεφάρει σήμερα ο Αρης, φιλοξενώνοντας στο «Νίκος Γκάλης» τον ΚΑΟΔ προκειμένου να μην μπει σε μπελάδες για την παρουσία του στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Στην άλλη πλευρά, οι Δραμινοί ψάχνουν το σημαντικό βήμα που θα τους κάνει να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Στην Αμαλιάδα κόντρα στο γηπεδούχο Κόροιβο που πασχίζει για βαθμολογικές ανάσες θα δοκιμαστεί ο ΠΑΟΚ που, μετά από την επικράτηση επί του ΚΑΟΔ θέλει την εκτός έδρας επιτυχία, ώστε να πιστοποιήσει το κλείσιμο της κακής παρένθεσης των προηγούμενων ημερών (με τις 5 συνεχόμενες ήττες) και να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες του στη μάχη για την 3η θέση.

Με φόντο την είσοδο στην πρώτη εξάδα αναμετριούνται στην Πάτρα Απόλλων και Κηφισιά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΣΗΜΕΡΑ: (17.00 NS2 λεπτό/λεπτό): Κόροιβος - ΠΑΟΚ, Πανελευσινιακός - Κολοσσός Ρόδου, Απόλλων Πάτρας - Κηφισιά (17.00 ΝS3), Πανιώνιος - Ρέθυμνο (19.00 ΟΤΕ TV), Παναθηναϊκός - Τρίκαλα. ΠΕΜΠΤΗ 19/2: Ολυμπιακός - ΑΕΚ (17.30 ΟΤΕ Sports 3).

  • Η μεταγραφή του Μιχάλη Τσαϊρέλη στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε και τυπικά χτες, με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να ανακοινώνει την απόκτησή του μέχρι το 2016.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ