Πέμπτη 19 Φλεβάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Εκπλήξεις και ανατροπές σκηνικού

Αρκετές εκπλήξεις αλλά και καθοριστικά αποτελέσματα, που ξεκαθαρίζουν σε σημαντικό βαθμό το τοπίο για τη μάχη της παραμονής στην κατηγορία, επιφύλαξε χτες το κυρίως μέρος της εμβόλιμης 17ης αγωνιστικής στην Α1. Η αυλαία του προγράμματος θα κλείσει σήμερα με την αναμέτρηση στο ΣΕΦ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ (17.30 ΟΤΕ Sports 3).

Στα κυριότερα γεγονότα της αγωνιστικής συγκαταλέγεται η σπουδαίας σημασίας νίκη του Κόροιβου επί του ΠΑΟΚ με 65-61 στην Αμαλιάδα, που τον απομακρύνει από τη ζώνη του υποβιβασμού και τον... εκτοξεύει... στην πόρτα της οκτάδας. Αντίθετα, για τον «Δικέφαλο» η νέα αποτυχία τον βάζει σε αρκετούς μπελάδες για τη διατήρηση στην 3η θέση. Και αυτό γιατί ο Αρης (που τον έχει νικήσει δύο φορές στο πρωτάθλημα και ευνοείται στην ισοβαθμία) πλησίασε πλέον στη... μια ανάσα αφού επικράτησε έστω και αρκετά δύσκολα του ΚΑΟΔ 78-75. Ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό βρέθηκε ο Πανιώνιος μετά την ήττα από το Ρέθυμνο με 84-79. Αντίθετα, πολύτιμη νίκη για το μέλλον του στην κατηγορία πέτυχε ο Πανελευσινιακός απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου με 75-69.

Εντός της πρώτης εξάδας εδραιώθηκε ο Απόλλων Πάτρας μετά από ακόμα μια εντός έδρας επιτυχία, τώρα επί της Κηφισιάς με 65-69, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν είχε προβλήματα στο ΟΑΚΑ κόντρα στα Τρίκαλα (107-76).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ