Πέμπτη 19 Φλεβάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Αναβολή και αντιδράσεις για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Το μπάχαλο που είχε δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα για την ημερομηνία διεξαγωγής της ρεβάνς του προημιτελικού Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ - Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ οδήγησε τελικά χτες στην οριστική αναβολή της αναμέτρησης, αφού η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως αδυνατεί να ορίσει ημερομηνία διεξαγωγής. Ο αγώνας αρχικά είχε οριστεί για Πέμπτη 4 Μάρτη, αφού ο Ολυμπιακός επρόκειτο να αγωνιστεί τη Δευτέρα 2 Μάρτη με τον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα και βάσει κανονισμού θα πρέπει να συμπληρωθούν 48 ώρες. Ωστόσο, για το ενδεχόμενο διεξαγωγής την Πέμπτη υπήρξε άρνηση της αστυνομίας, αφού την ίδια μέρα το βράδυ υπάρχει στο κλειστό του ΟΑΚΑ ο αγώνας Παναθηναϊκού - Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα.

Η ΕΠΟ προχώρησε στην απόφαση για αναβολή μετά την άρνηση της Super League να αλλάξει κατά μία μέρα πριν την αναμέτρηση Ολυμπιακού - Αστέρα Τρίπολης (προκειμένου να διεξαχθεί ο προημιτελικός Τετάρτη 4 Μάρτη). Σημειώνεται πως πριν από τον αγώνα πρωταθλήματος των «ερυθρολεύκων» με τον Αστέρα προηγείται την Πέμπτη, 26 Φλεβάρη, η ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Ντνίπρο για το Γιουρόπα Λιγκ και το 48ωρο οριακά δεν συμπληρώνονται την Κυριακή το βράδυ (τελευταίο παιχνίδι για τη Super League είναι στις 19.30). Ωστόσο η απόφαση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να μην ορίσει ημερομηνία προκάλεσε αντιδράσεις και αρκετά ερωτήματα. Και αυτό γιατί θα μπορούσε (ως ανώτερο όργανο) να ορίσει τον αγώνα Τετάρτη 4 Μάρτη και να υποχρεωθεί η Super League σε αλλαγή του δικού της προγράμματος όπως είχε συμβεί στην περίπτωση των αγώνων Ξάνθης - ΟΦΗ για το Κύπελλο (Πέμπτη) και ΟΦΗ - Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα (από Σάββατο πήγε Κυριακή).

  • Με ανακοίνωσή της η ΑΕΚ χαρακτηρίζει την απόφαση «σκάνδαλο και ντροπή», ενώ κάνει λόγο για «μαγειρέματα» που από την πρώτη στιγμή βρισκόταν στα σκαριά. Από πλευράς Ολυμπιακού, κύκλοι της ΠΑΕ τόνισαν πως δεν έχουν πρόβλημα να αγωνιστούν όποτε και να γίνει το παιχνίδι.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ