Παρασκευή 20 Φλεβάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Tιμωρία στον ΟΦΗ

Δεν του έφταναν τα τεράστια εξωαγωνιστικά προβλήματα (κυρίως στον οικονομικό τομέα), αλλά και οι βαθμοί που του αφαιρέθηκαν και καθιστούν... βουνό το στόχο της παραμονής στην κατηγορία, ήρθαν και νέα...χτυπήματα για τον ΟΦΗ. Αυτά αφορούν την απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ να τιμωρήσει τους Κρητικούς με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 25.000 ευρώ για τα επεισόδια μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ο Τάσος Σιδηρόπουλος του Συνδέσμου Δωδεκανήσων ορίστηκε να διευθύνει το κυριακάτικο (22/2) ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. Στους υπόλοιπους αγώνες οι διαιτητές είναι: Πανθρακικός - Παναιτωλικός (Σπάθας), Καλλονή - ΠΑΣ Γιάννινα (Καλογερόπουλος), Βέροια - ΠΑΟΚ (Κουτσιάυτης), Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ (Στυλιάρας), Πλατανιάς - Λεβαδειακός (Γιάχος), Εργοτέλης - Ατρόμητος (Κομίνης).

ΠΑΟΚ: Την παραίτησή του από τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ μετά τα τελευταία γεγονότα στην ομάδα υπέβαλλε ο Ζήσης Βρύζας, ενημερώνοντας τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ιάκωβο Αγγελίδη. Ωστόσο, σε αρχική φάση αυτή φαίνεται να μην έγινε δεκτή από τους διοικούντες του Δικεφάλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ