Παρασκευή 27 Φλεβάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
Κινητοποιήσεις για τις Συλλογικές Συμβάσεις στις 4 και 5 Μάρτη

Σε διήμερο αγωνιστικής δράσης και κινητοποίησης, με αιχμή τη διεκδίκηση υπογραφής Συλλογικών Συμβάσεων, την Τετάρτη 4 και την Πέμπτη 5 Μάρτη, προχωρούν σωματεία από τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών.

Χτες, η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στη «Forthnet» πήρε απόφαση για 24ωρη απεργία στις 5 Μάρτη και αγωνιστικές πρωτοβουλίες στις 4 Μάρτη. «Κλιμακώνουμε τους αγώνες μας, με καλύτερη οργάνωση σε όλα τα κτίρια της εταιρείας, με τη συμμετοχή όλων των συναδέλφων, με μεγαλύτερη συσπείρωση στο Σωματείο μας», είναι το κάλεσμα του Σωματείου Εργαζομένων «Forthnet - Netmed». Οι εργαζόμενοι και το σωματείο δίπλα στην πάλη για τη Συλλογική Σύμβαση, απαιτούν να καταργηθεί το καθεστώς της «ενοικιαζόμενης» εργασίας και να ανακληθούν οι απολύσεις των συναδέλφων τους. Υπενθυμίζουν πως η εργοδοσία απέλυσε το προηγούμενο διάστημα και το μέλος του ΔΣ του επιχειρησιακού σωματείου, Αγάπη Ελευθεριάδου.

Απόφαση για 48ωρη απεργία στις 4 και 5 Μάρτη έχει πάρει το επιχειρησιακό σωματείο των εργαζομένων στον όμιλο «Wind». Η παράταξη «Ταξική Ενότητα», οι δυνάμεις δηλαδή του ΠΑΜΕ, σημειώνουν πως η συμμετοχή στην απεργία και ο αγώνας μαζί με όλο τον κλάδο, είναι ο μόνος τρόπος να πιεστεί η εργοδοσία και να υπογραφεί Συλλογική Σύμβαση.

Σύσκεψη για τους εργαζόμενους στον όμιλο «Vodafone»

Σε σύσκεψη, με θέμα την οργάνωση του αγώνα για υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων, καλεί τους εργαζόμενους η Σωματειακή Επιτροπή του ΣΕΤΗΠ στον Ομιλο «Vodafone», αύριο, Σάββατο, στις 10.30 π.μ., στο ΕΚΑ.

«Ο όμιλος ενιαία και στη "Vodafone" και στη "HOL" και στην "360 Connect" συνεχίζει την επίθεσή του απέναντι στους εργαζόμενους, παράλληλα και στους τρεις χώρους τρομοκρατεί τους εργαζόμενους, σχεδιασμένα προχωρά καθημερινά σε απολύσεις!», αναφέρει η ανακοίνωση της Σωματειακής Επιτροπής. Καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν απάντηση, διεκδικώντας την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ