Τρίτη 3 Μάρτη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Αγροτική κινητοποίηση στην Εφορία Τρικάλων

Αγωνιστική κινητοποίηση στα τοπικά γραφεία της Εφορίας, τη Δευτέρα 9 Μάρτη, στις 10 το πρωί, οργανώνει η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Τρικάλων «Η Ανοιξη», στο πλαίσιο του προγράμματος για κατά τόπους αγωνιστικές δράσεις που καθορίστηκε στη σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, πριν από λίγες μέρες, στη Λάρισα.

Η απόφαση για την κινητοποίηση πάρθηκε στις συσκέψεις τις οποίες οργάνωσε η Ομοσπονδία, την περασμένη Παρασκευή, στη Φαρκαδόνα (παραβρέθηκε ο Β. Μπούτας, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΥ) και χτες Δευτέρα στα Τρίκαλα (παραβρέθηκε ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΥ), ως αγωνιστική απάντηση των αγροτών της περιοχής στη φορολογική επιδρομή σε βάρος τους που συνεχίζεται και με τη νέα συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Στις συσκέψεις συζητήθηκαν τα άμεσα και ζωτικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίοι αγρότες (νέες περικοπές επιδοτήσεων με τη νέα ΚΑΠ, συνέχιση των χαρατσιών, χαμηλές τιμές των προϊόντων, αύξηση του κόστους παραγωγής κ.ά.) και ο τρόπος που θα οργανωθεί καλύτερα η αγωνιστική απάντηση σ' αυτή την αντιαγροτική πολιτική.

Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για την οργάνωση της μαζικής συμμετοχής των αγροτών του νομού στο συλλαλητήριο για το Κιλελέρ, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μάρτη, στον τόπο της θυσίας των Θεσσαλών κολίγων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ