Τετάρτη 11 Μάρτη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Μαζική συμμετοχή στις αρχαιρεσίες της ΠΕΜΕΝ

Αγωνιστικό χαιρετισμό στους ναυτεργάτες που πήραν μαζικά μέρος στις αρχαιρεσίες απευθύνει, με ανακοίνωσή της, η Πανελλήνια Ενωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΜΕΝ). Στις εκλογές, που ολοκληρώθηκαν στις 6 Μάρτη, συμμετείχαν συνολικά 2.373 μηχανικοί. Οι 2.370 στήριξαν το ψηφοδέλτιο της «Ενωτικής Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης» (στηρίζεται από το ΠΑΜΕ), η οποία εξέλεξε 33 έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο και 24 αντιπροσώπους στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά.

Η διοίκηση καλεί τους μηχανικούς να συμμετάσχουν μαζικά στην Α' Τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΕΜΕΝ, την Πέμπτη 2 Απρίλη στις 10.30 το πρωί στα γραφεία της Ενωσης. Τους καλεί επίσης να πάρουν μαζικά μέρος στη σημερινή κινητοποίηση στην πλατεία Τερψιθέας, για την καταπολέμηση της απλήρωτης εργασίας, την υπεράσπιση των συγκροτημένων δικαιωμάτων, για τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και την Κοινωνική Ασφάλιση.

«Στέλνουμε αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλους τους μηχανικούς, τους ναυτεργάτες, τους εργαζόμενους. Συνεχίζουμε στο δρόμο του αγώνα, της ταξικής πάλης, που επιβάλλεται να γίνει υπόθεση όλων μας, για να αντιμετωπίσουμε την αντιλαϊκή επίθεση του κεφαλαίου, της ΕΕ, που συνεχίζεται και με τη νέα συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Σχεδιάζουμε, οργανώνουμε - συσπειρώνουμε δυνάμεις, παρεμβαίνουμε με πολύμορφη δράση για την ανεργία - Κοινωνική Ασφάλιση - ΣΣΕ - λαϊκό εισόδημα», σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΠΕΜΕΝ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ