Παρασκευή 13 Μάρτη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Το ντοκιμαντέρ «NON OMNIS MORIAR» ταξιδεύει…

Η ανεξάρτητη παραγωγή της ομάδας «Λοκομοτίβα», το ντοκιμαντέρ «NON OMNIS MORIAR» για την εννεάμηνη απεργία στη «Χαλυβουργία», για μια ιστορία που πρέπει να ειπωθεί σε κάθε γωνιά της Γης, για έναν αγώνα παρακαταθήκη για τους αγώνες που έρχονται, ταξιδεύει... 1η Στάση στη Σουηδία, όπου η ταινία, προσκεκλημένη του Ελληνοσουηδικού Συλλόγου της Στοκχόλμης, θα προβληθεί το Σάββατο 14 Μάρτη στις 18.30 στη Στοκχόλμη, στην αίθουσα της Ελληνικής Πολιτιστικής Στέγης, στην οδό Idungatan 4, παρουσία της σκηνοθέτη του ντοκιμαντέρ Θεοδοσίας Γραμματικού και ενός εκ των πρωτεργατών της μεγάλης απεργίας, του Γιώργου Σιφωνιού.

2η Στάση: Πρώτη επίσημη συμμετοχή σε φεστιβάλ. Στο 17ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Η ταινία θα προβληθεί τη Δευτέρα 16 Μάρτη στις 18.15 και την Τετάρτη 18 Μάρτη, στις 17.00, στην Αίθουσα «Τώνια Μαρκετάκη», στην Αποθήκη Δ, παρουσία του Κώστα Σταματόπουλου και του Σήφη Στάμου μελών της «Λοκομοτίβα».

3η Στάση. Ξανά σε αίθουσα στην Αθήνα. Από την Πέμπτη 26 Μάρτη, έως την Τετάρτη 1 Απρίλη η ταινία θα προβάλλεται καθημερινά στις 18.30 το απόγευμα στην αίθουσα «Αλκυονίς newstar artcinema».

4η Στάση. Προσεχώς... Προβολή της ταινίας σε Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη και Αγκυρα σε συνεργασία με το πολιτιστικό κέντρο της Κωνσταντινούπολης «Ναζίμ Χικμέτ»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ