Παρασκευή 20 Μάρτη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Διαβάστε στο «Ριζοσπάστη» αύριο Σάββατο
Στο 4σέλιδο «Κομματική Ζωή και Δράση»

-- Μετανάστες: Ανακοινώσεις και παρεμβάσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα κατά του Ρατσισμού.

-- Αρθρο: Πείρα από τη δουλειά των κομματικών δυνάμεων σε χώρους Υγείας - Πρόνοιας στην Αττική.

-- Πάτρα: Πτυχές της συμβολής της Κομματικής Οργάνωσης στη δουλειά στους μαθητές.

-- Ρεπορτάζ: Από συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις του Κόμματος σε διάφορες πόλεις ενάντια στη νέα αντιλαϊκή συμφωνία της κυβέρνησης με ΕΕ - ΕΚΤ - ΔΝΤ.

Στο 4σέλιδο «Διεθνή και Οικονομία»

-- Ηλεκτρική Ενέργεια: Ο αντιλαϊκός χαρακτήρας της πολιτικής και της νέας συγκυβέρνησης - Τι αλλάζει και τι διατηρεί για λογαριασμό του κεφαλαίου - Τι σημαίνει η «απελευθερωμένη» αγορά ηλεκτρικής Ενέργειας για τους εργαζόμενους και το λαό.

-- Κρατικό χρέος: Γιατί όλα τα καπιταλιστικά κράτη έχουν χρέος; Θεωρίες που αποπροσανατολίζουν και η πραγματική ουσία του φαινομένου.

- Ασιατική Τράπεζα Επενδύσεων Υποδομών: Ευρωπαϊκό ενδιαφέρον για διείσδυση στην Ασία. Η κίνηση Βρετανίας, Γερμανίας και άλλων ισχυρών ευρωπαϊκών δυνάμεων για σχέσεις με την Κίνα το επιβεβαιώνουν. Μετά το Μνημόνιο Κατανόησης, που υπογράφτηκε τον Οκτώβρη, στα τέλη του μήνα αναμένεται η οριστικοποίηση του πλαισίου μέσα στο οποίο θα προχωρήσουν επενδύσεις κύρια σε Ενέργεια, Τηλεπικοινωνίες και Κατασκευές.

- Αίγυπτος: Χορό δισεκατομμυρίων στήνουν τα μονοπώλια. Ευρωπαϊκά και αραβικά μονοπώλια, που δραστηριοποιούνται κυρίως στο χώρο των κατασκευών, της Ενέργειας και της βιομηχανίας, έκλεισαν συμφωνίες για χρυσές μπίζνες στην Αίγυπτο στο πλαίσιο της διεθνούς Συνόδου για την Οικονομική Ανάπτυξη που ολοκληρώθηκε την Κυριακή. Από αυτή την ...ανάπτυξη σίγουρα χαμένη θα είναι η εργατική τάξη της Αιγύπτου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ