Τρίτη 19 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΡΑΖ
Πανηγύρια σε Πάτρα, Ηράκλειο

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε μια όχι και τόσο ικανοποιητική χρονιά, ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην Εθνική Κατηγορία τόσο ο ΟΦΗ όσο και η Παναχαϊκή. Οι δύο ομάδες ήταν οι νικήτριες στους τρίτους αγώνες των μπαράζ παραμονής απέναντι σε ΠΑΣ Γιάννενα και Πανηλειακό με το ίδιο σκορ, 2-0, ανανεώνοντας έτσι το ραντεβού τους με τους υπόλοιπους 12 της Εθνικής Κατηγορίας.

Στο ουδέτερο της Ρόδου, ο ΟΦΗ αν και είχε το άγχος στα... πόδια του, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 επί του μαχητικού ΠΑΣ χάρη στο... δεκάλεπτο της ευστοχίας τόσο του Γκόμεζ (48') όσο και του Μάουρο (57'). Στην Πάτρα, από την άλλη, η Παναχαϊκή κατάφερε όχι μόνο να κρατήσει το προβάδισμα στο πλεονέκτημα των τερμάτων, αλλά να ολοκληρώσει τους αγώνες του καλοκαιριού με νίκη. Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν ο Κατσουράνης στο 42' και ο Επαλέ στο 85'.

Τέλος, όμως, είχαμε και στους αγώνες μπαράζ της Α' Κατηγορίας. Μεγάλοι κερδισμένοι ήταν τόσο ο Παναιγιάλειος που μπορεί να ηττήθηκε με 2-1 από τον Ναυπακτιακό αλλά πήρε την πρόκριση, όσο και ο Αγιος Νικόλαος που επικράτησε με 3-1 του Παναιτωλικού.

Στα Γιάννενα, ο Ναυπακτιακός Αστέρας πήρε τη νίκη με 2-1 επί του Παναιγιάλειου, αλλά και το εισιτήριο για τη Β' Κατηγορία. Τα τέρματα για τους τυπικά γηπεδούχους πέτυχαν οι Παρεζάνοβιτς (41') και Αμοάκο (86'), ενώ είχε ισοφαρίσει ο Λαζανάς (76').

Από την άλλη, στην Κρήτη ο Αγιος Νικόλαος πήρε την παραμονή χάρη στη νίκη του 3-1 επί των Αγρινιωτών. Τα τέρματα για τους νικητές πέτυχαν οι Σουλεϊμάν (20'), Γκόντβαλντ (76', 89') ενώ είχαν προηγηθεί οι φιλοξενούμενοι με τέρμα του Τριχιά (9').

Τέλος, στα μπαράζ για τη Β' Κατηγορία είχαμε τα εξής αποτελέσματα: Χαλκηδόνα- Εθνικός 4-0, Απόλλων Κ. Β. - Αχαρναϊκός 3-1. Τα επόμενα παιχνίδια της Κατηγορίας είναι την ερχόμενη Τετάρτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ