Τρίτη 31 Μάρτη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ
  • Εκδηλώσεις - συζητήσεις με αφορμή τα 63 χρόνια από τη δολοφονία του Νίκου Μπελογιάννη διοργανώνουν οι Τομεακές Οργανώσεις Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης της ΚΝΕ, σήμερα, Τρίτη. Κατά τη διάρκειά τους θα προβληθεί η ταινία «Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο». Οι εκδηλώσεις θα γίνουν: Στον Εβρο, στις 8 μ.μ., στα γραφεία της ΤΕ του ΚΚΕ, στην Αλεξανδρούπολη, και στην Ξάνθη, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα Α2 των ΠΡΟΚΑΤ.
  • Η ΟΒ ΤΕΙ Καστοριάς της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Διαδίκτυο & Οικονομία», σήμερα, Τρίτη, στις 3 μ.μ., στην αίθουσα Β12 του ΤΕΙ.
  • Επίσης σήμερα, Τρίτη, γίνεται εκδήλωση στο Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών με θέμα «ΕΕ: Πολεμική Μηχανή. Ο πόλεμος γεννιέται από την ειρήνη τους όπως ο γιος από τη μάνα του», στη 1 μ.μ., στην αίθουσα 063 με ομιλητή τον Στεφανάκη Σωκράτη, μέλος του Τομεακού Συμβουλίου ΑΕΙ Αχαΐας της ΚΝΕ.
  • Εκδήλωση στη ΣΤΕΦ στο ΤΕΙ Πάτρας με θέμα «Αρτα - Δυτική Αθήνα. Ποιος ο επόμενος σταθμός - Η πρόταση του ΚΚΕ για τον κλάδο των κατασκευών» γίνεται σήμερα, Τρίτη, στη 1 μ.μ., στο μικρό αμφιθέατρο, με ομιλητές τον Ν. Χρυσοβιτσάνο και τον Σ. Λαβράνο, στελέχη του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ