Τρίτη 31 Μάρτη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις ΚΟ του ΚΚΕ

Με σύνθημα: «Καμία ανοχή στη νέα συμφωνία της κυβέρνησης και της ΕΕ για επέκταση του μνημονίου. Αμεση κατάργηση μνημονίων - εφαρμοστικών νόμων - ανάκτηση απωλειών. Ρήξη με την ΕΕ, το κεφάλαιο και την εξουσία τους», οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ πραγματοποιούν σε μια σειρά περιοχές της χώρας συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις.

Μεταξύ άλλων, τις επόμενες μέρες πραγματοποιούνται και τα εξής:

Στην Αττική

Σήμερα, Τρίτη

-- Στις 6 μ.μ., συγκέντρωση της Τομεακής Οργάνωσης Δικηγόρων, στην αίθουσα του σωματείου Λογιστών (Κάνιγγος 27). Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στην Πετρούπολη, στο Πολιτιστικό Κέντρο. Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 8.30 μ.μ., στον Αλιμο, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αλίμου, Ιωνίας 96. Θα μιλήσει ο Γιάννης Πατσής, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

Αύριο, Τετάρτη

-- Στις 6.30 μ.μ. συγκέντρωση των Κομματικών Οργανώσεων 5ου - 6ου Διαμερίσματος Αθήνας, στον κινηματογράφο «Στούντιο» (πλατεία Αμερικής). Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στου Ζωγράφου, στο Πνευματικό Κέντρο (Ανακρέοντος 60) θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο Χολαργό, στην αίθουσα του δημαρχείου. Θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στους Αγ. Ανάργυρους, στο 1ο ΚΑΠΗ, θα μιλήσει ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο Χαϊδάρι, στην αίθουσα του δημαρχείου. Θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στις 7 μ.μ. συγκέντρωση της Τομεακής Οργάνωσης ΕΒΕ, στην αίθουσα της «Πανηπειρωτικής» (Κλεισθένους 15, 7ος όροφος). Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στην Αγία Βαρβάρα, στο Α΄ ΚΑΠΗ (Καλατζάκου 7), θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στο Μαρούσι, στο δημαρχείο Αμαρουσίου, θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σε Ανατολική Στερεά - Εύβοια

-- Αύριο Τετάρτη, συγκέντρωση στη Χαλκίδα, στις 7 μ.μ., στο Θέατρο Παπαδημητρίου με ομιλητή τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή Εύβοιας.

Στην Πελοπόννησο

Αύριο, Τετάρτη

-- Ομιλία στην Αβυθο, στις 6.30 μ.μ. με ομιλητή τον Γ. Μποδιώτη, στέλεχος του Κόμματος.

-- Σύσκεψη στις 7μ.μ. στο παλιό Δημαρχείο του Αγίου Κωνσταντίνου διοργανώνει η ΚΟΒ Αγρινίου. Θα μιλήσει ο Δ. Δήμας, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ