Κυριακή 5 Απρίλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Κομβικές αναμετρήσεις σε ψηλά και χαμηλά

Απ' τα πλέον ενδιαφέροντα παιχνίδια σήμερα είναι αυτό μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης στην Τούμπα

MotionTeam

Απ' τα πλέον ενδιαφέροντα παιχνίδια σήμερα είναι αυτό μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης στην Τούμπα
Στη μάχη της πρώτης πεντάδας και στην αντίστοιχη της ουράς στρέφεται το ενδιαφέρον στο σημερινό κυρίως μέρος της 30ής αγωνιστικής στη Super League, με τις αναμετρήσεις της Τούμπας και της Νέας Σμύρνης να είναι αυτές που ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα.

Στην πρώτη ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Ξάνθη, με τους δύο αντιπάλους να έχουν τους δικούς τους λόγους για τη νίκη στη μάχη που δίνουν ενόψει των πλέι οφ. Ο «Δικέφαλος», οδεύοντας προς το φινάλε της κανονικής περιόδου, θέλει να ξαναβρεί ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, ενόψει μάλιστα και των υποχρεώσεων για τα πλέι οφ. Με νίκη κλειδώνει το τρίτο σκαλοπάτι της βαθμολογίας και διατηρείται στο κυνήγι του δεύτερου Παναθηναϊκού. Απ' την άλλη οι Ξανθιώτες που προς στιγμήν έχουν βρεθεί στην παρέα των πλέι οφ (5η θέση) δεν έχουν περιθώρια απωλειών προκειμένου να συνεχίσουν να βρίσκονται εκεί. Και αυτό γιατί τους περιμένει δύσκολο πρόγραμμα στις τελευταίες αγωνιστικές ενώ τα δεδομένα θα αλλάξουν όταν οι βασικοί τους αντίπαλοι, Γιάννενα, Ατρόμητος, πάρουν και επίσημα τους βαθμούς που δικαιούνται απ' τα ματς με τον ΟΦΗ.

Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος, που καίγεται για τους βαθμούς προκειμένου να βρεθεί πιο κοντά στην παραμονή, θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό. Οι «κυανέρυθροι» δεν έχουν περιθώρια απωλειών αφού η μάχη στην ουρά έχει φουντώσει, ενώ η αποχώρηση του ΟΦΗ αλλάζει κατά πολύ τα δεδομένα. Στην άλλη πλευρά οι μέχρι πρότινος σε τροχιά πλέι οφ Αγρινιώτες έχουν κατρακυλήσει στην 7η θέση και οι ελπίδες τους να ξαναβρεθούν στην πρώτη πεντάδα είναι πλέον μαθηματικές, ωστόσο θέλουν να επανέλθουν στις επιτυχίες και να εξαντλήσουν όσα περιθώρια έχουν.

Για τα δρώμενα στις τελευταίες θέσεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον Πανθρακικό, όπου οι Κρητικοί παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για να αποφύγουν τον υποβιβασμό ενώ οι σε καλύτερη μοίρα - προς το παρόν - Θρακιώτες θέλουν να συνεχίσουν να βλέπουν το μέλλον αισιόδοξα.

Καθοριστικές αναμετρήσεις κυρίως για το σκηνικό των πλέι οφ είναι και αυτές που θα γίνουν σε Γιάννενα και Περιστέρι, με τους γηπεδούχους ΠΑΣ και Ατρόμητο αντίστοιχα να δίνουν τη δική τους μάχη για το εισιτήριο της πρώτης πεντάδας. Ο πρώτος πάντως έχει δύσκολο έργο φιλοξενώντας τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ενώ αντίθετα ο Ατρόμητος έχει τον πρώτο λόγο υποδεχόμενος την Κέρκυρα που βρίσκεται μια ανάσα απ' την παραμονή και θέλει να την σφραγίσει.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - Η ΤV

ΣΗΜΕΡΑ: Πανιώνιος - Παναιτωλικός (15.00 ΝS3), Eργοτέλης - Πανθρακικός (17.15 ΝS6), ΠΑΟΚ - Ξάνθη (17.15 ΝS3), ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός (19.30 NS1). ΔΕΥΤΕΡΑ: Ατρόμητος - Κέρκυρα (19.30 ΝS1).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ