Πέμπτη 9 Απρίλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Καθοριστική στροφή στην Πυλαία

Η δεύτερη πράξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού στην Πυλαία (19.30 Νovasports 3) για τον ένα ημιτελικό στην Α1 ανδρών που γίνεται σήμερα συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, με τα δεδομένα να έχουν αλλάξει έπειτα από τη νίκη των «πρασίνων» με 3 - 2 στο ίδιο γήπεδο. Οι «πράσινοι» έχουν την τύχη στα χέρια τους ενόψει των δυο αγώνων που ακολουθούν την άλλη βδομάδα στην έδρα τους, ακόμα και εάν χάσουν σήμερα (η πρόκριση κρίνεται στις 3 νίκες). Αντίθετα, ο Δικέφαλος δεν έχει πλέον περιθώρια, καθώς κινδυνεύει να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο σε περίπτωση νέας αποτυχίας.

Σήμερα θα διεξαχθεί και το πρώτο παιχνίδι της σειράς για τον άλλο ημιτελικό μεταξύ Ολυμπιακού και Φοίνικα Σύρου (Ρέντη 17.00 Νοvasports 3), με τους «ερυθρόλευκους» να είναι το φαβορί για πρόκριση.

ΠΛΕΪ ΟΦ 5 - 8: Την 5η θέση θα διεκδικήσει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που χτες, παρά το βαρύ κλίμα που υπάρχει από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παίκτες του, νίκησε τον Πανναξιακό με 3 - 0 και θα κοντραριστεί με την Κηφισιά.

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ: Σημαντικό βήμα για την παραμονή της έκανε χτες η Λαμία, που επικράτησε της ΑΕΚ εκτός έδρας με 3 - 0 στην 1η αγωνιστική του μίνι - πρωταθλήματος που θα καθορίσει την άλλη ομάδα (μετά από τον Αρη) που θα γλιτώσει τον υποβιβασμό (ο 1ος μένει, ο 2ος και 3ος υποβιβάζονται). Σε αυτό συμμετέχει και η ΜΕΝΤ που είχε ρεπό.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο φετινό τελικό της Α1 γυναικών έκανε χτες ο Ολυμπιακός, που επικράτησε εντός έδρας της ΑΕΚ με 3 - 0 στο πρώτο παιχνίδι της σειράς για τον έναν ημιτελικό. Στον άλλο συμμετέχουν Παναθηναϊκός και Πανναξιακός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ