Πέμπτη 21 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΑΘΗΝΑΣ
Σε ρυθμούς πανεξόρμησης για την επιτυχία της συγκέντρωσης
  • Τη Δευτέρα, 25/6, στις 8.30 μ.μ., στο Στάδιο Καλλιθέας, η κορυφαία εκδήλωση του ΚΚΕ
  • Θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος

Πυρετωδώς, με συνεχείς εξορμήσεις και περιοδείες, οι ΚΟ της Αθήνας πραγματοποιούν πλατύ άνοιγμα στον αθηναϊκό λαό, καλώντας τον να πάρει μαζικά μέρος στη μεγάλη λαϊκή συγκέντρωση της 25ης Ιούνη, στις 8.30 το βράδυ, στο αθλητικό στάδιο της Καλλιθέας, όπου η Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει για την «Πρόταση του ΚΚΕ για την αγωνιστική συσπείρωση και συνεργασία». Τη συγκέντρωση θα πλαισιώσουν καλλιτέχνες, νέοι ερμηνευτές, που στο παρελθόν έχουν παρουσιάσει τη δουλιά τους και σε άλλες εκδηλώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ, όπως ο Γ. Λάρδης, η Αθηνά Δημητρακοπούλου και η Εύα Κυριαζοπούλου.

Στα πλαίσια αυτής της δραστηριότητας και της προσπάθειας για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία της συγκέντρωσης, η επόμενη Κυριακή θα είναι μέρα πανεξόρμησης με το «Ριζοσπάστη» για την ΚΟ της Αθήνας.

Εως και τη Δευτέρα πάντως η προσπάθεια των κομμουνιστών της Αθήνας για διάδοση της πρόσκλησης αγωνιστικής συνεργασίας και συσπείρωσης θα συνεχίζεται ακατάπαυστα, δεδομένης και της απήχησης που συναντά η πρόσκληση σε κοινή δράση, για την κλιμάκωση της λαϊκής πάλης κατά των αντιασφαλιστικών μέτρων, του «τρομονόμου», της κυβερνητικής και εργοδοτικής τρομοκρατίας και συνολικά της αντιλαϊκής πολιτικής. Η πρόσκληση να προωθηθεί, με τη συμβολή όλων, αποφασιστικά η αγωνιστική ενότητα της εργατικής τάξης, η κοινωνική συμμαχία με τα μεσαία στρώματα της πόλης και της υπαίθρου, με τη νεολαία, στη γραμμή της διεκδίκησης σύγχρονων λαϊκών δικαιωμάτων.

Η κορύφωση της πολιτικής εξόρμησης με τη λαϊκή συγκέντρωση δε συμπέφτει και με τον τερματισμό της προσπάθειας των μελών και των φίλων του Κόμματος, αντιθέτως σηματοδοτεί την έντασή της, έτσι ώστε ακόμα πιο πλατιά να φτάσουν τα μηνύματά του και η επισήμανση προς το λαό της ανάγκης να μετατρέψει τη δυσαρέσκειά του σε ουσιαστική διαφωνία με την πολιτική που συμφέρει την πλουτοκρατία, με τις επιλογές του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Να αποδυναμώσει τα κόμματα που την εκφράζουν και να ισχυροποιήσει το ΚΚΕ, συνδιαμορφώνοντας ένα μεγάλο λαϊκό μέτωπο κόντρα στα μονοπώλια και τον ιμπεριαλισμό.

Πούλμαν για τη συγκέντρωση

Πούλμαν για το Στάδιο της Καλλιθέας θα δρομολογηθούν από:

- Τη Δυτική Αχτίδα στις 6.30 μ.μ. με αφετηρία: Πλατεία Ανάκασας Αγ. Ανάργυροι, κεντρική πλατεία Αγ. Αναργύρων, Δημαρχείο Καματερού, πλατεία Γοργόνας, Παλατιανή Ιλιον, κεντρική πλατεία Ιλίου, πλατεία Αγ. Φανουρίου Ιλιον, Δημαρχείο Πετρούπολης.

- Από την πλατεία Δημαρχίας Περιστερίου θα αναχωρήσει λεωφορείο στις 6.45 μ.μ.

- Από το Χολαργό θα αναχωρήσει στις 7 μ.μ. από την πλατεία Κύπρου και στις 7.10 θα περάσει από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης (τέρμα λεωφορείων Χολαργού), στις 7.20 από το σούπερ μάρκετ «Μαρινόπουλος» και στις 7.30 από την πλατεία Δημοκρατίας.

- Από το Μαρούσι και την πλατεία ΗΣΑΠ στις 7 μ.μ.

- Από την Πεύκη και τη 13η στάση στις 7 μ.μ.

- Από τα Μελίσσια στις 7 μ.μ. από τα γραφεία της ΚΟΒ στη Λεωφόρο Δημοκρατίας.

- Από τη Νέα Ερυθραία στις 6.30 μ.μ. από τη διασταύρωση της Λ. Κηφισίας και της οδού Βάρναλη.

- Από την Κηφισιά στις 7 μ.μ. από την πλατεία Κηφισιάς (τροχονόμος).

Η Αχτίδα Α' Αθήνας δρομολογεί πούλμαν από τις εξής περιοχές:

- Από τον Αγ. Νικόλαο στις 7 μ.μ..

- Από τον Αγ. Παντελεήμονα στις 7.30 μ.μ.

- Από πλατεία Κυψέλης στις 7 μ.μ.

- Από Πολύγωνο (Βριλησού και Μητροπέτροβα) στις 6.45 μ.μ.

- Από Γκύζη, Λ. Αλεξάνδρας και Ιπποκράτους στις 7μ.μ.

- Από Ελληνορώσων, Κατεχάκη και Πρατούνα στις 6.45 μ.μ.

- Από ΜΕΤΡΟ Πανόρμου στις 7 μ.μ.

- Από Αγ. Δημήτριο Αμπελοκήπων στις 7.10 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ