Τετάρτη 29 Απρίλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Στην Αττική

Σήμερα, Τετάρτη

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση των ΚΟ Τζιτζιφιών και Κέντρου Καλλιθέας, στην αίθουσα Α του Δημοτικού Συμβουλίου (Πλάτωνος 24), θα μιλήσει η Μαρία Θεοφίλη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση των ΚΟ 2ου Διαμερίσματος Αθήνας, στην πλατεία Πλυτά, στη Γούβα, θα μιλήσει ο Χρ. Μπάθας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση των ΚΟ 7ου Διαμερίσματος Αθήνας, στην πλατεία Αργεντινής Δημοκρατίας (Παναθήναια Λ. Αλεξάνδρας), θα μιλήσει ο Γ. Κρητικός, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 10 π.μ. ο Χρ. Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, θα επισκεφθεί τις υπηρεσίες του ΕΚΑΒ.

-- Στις 12.30 μ.μ. ο Χ. Χουρδάκης, στέλεχος του Κόμματος, θα επισκεφθεί το «Φάρο Τυφλών».

Αύριο, Πέμπτη

-- Στις 7 π.μ. ο Γ. Τούσσας, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί τον ΟΛΠ - ΣΕΜΠΟ στο Ικόνιο για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 8 π.μ. η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, θα επισκεφτεί το Κέντρο Συντήρησης Μηχανημάτων του ΟΛΠ στη Δραπετσώνα, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ διοργανώνει η ΚΟ Δάφνης - Υμηττού, στις 7 μ.μ., στο Β' ΚΑΠΗ Δάφνης (Λήμνου 27).

Την Κυριακή 10/5

-- Στις 7.30 μ.μ. στο Ιλιον, στο θεατράκι του Αθλητικού Κέντρου Παλατιανής (Αν. Παπανδρέου - Λιόση), σε συγκέντρωση με θέμα «70 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών», θα μιλήσει ο Γ. Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία από το μουσικό συγκρότημα της ΤΟ Δυτικού Τομέα Αθήνας της ΚΟ Αττικής.

Τη Δευτέρα 11/5

-- Στις 7.30 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Αιγάλεω, στην πλατεία Εσταυρωμένου, θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Πάτρα

Σήμερα, Τετάρτη

-- Ομιλία στις Εργατικές Κατοικίες Παραλίας, στις 6.30 μ.μ., με τον Τ. Αλεξανδρόπουλο, μέλος του ΤΓ Πάτρας.

-- Περιοδεία στις Υπηρεσίες του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, στις 10 π.μ., με τον Ν. Νιφάκο, στέλεχος του ΚΚΕ.

Αύριο, Πέμπτη

-- Περιοδεία σε Μαζαράκι - Μιτόπολη, στις 7.30 μ.μ., με τον Α. Θανόπουλο, μέλος της ΤΕ Υπαίθρου Αχαΐας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ