Πέμπτη 21 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
Συνέχεια με όλες τις μορφές

Με σύνθημα «συνεχίζουμε τη δράση μας με όλες τις μορφές, δε θα τους επιτρέψουμε να προχωρήσουν στην ανατροπή της κοινωνικής ασφάλισης με όρους και διαλόγους» η Επιτροπή Αγώνα Χαλκίδας για την Κοινωνική Ασφάλιση, υλοποιώντας την εντολή των χιλιάδων απεργών στην Εύβοια, καλεί τους εργατοϋπαλλήλους, τους μικρομεσαίους, συνταξιούχους, ανέργους και τη νεολαία στο συλλαλητήριο που διοργανώνει σήμερα, στις 7.30 το βράδυ, στο Εργατικό Κέντρο.

Εξορμήσεις με την ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες σε εργοστάσια της περιοχής Χαλκίδας («Ελληνική Εταιρεία Μπισκότων», «πρώην Τσαούσογλου»), στη ΝΕΟΣΕΤ, στο «Σέλμαν», στην ΕΒΙΟΠ - ΤΕΜΠΟ, καθώς επίσης και συνδικαλιστές και σπουδαστές του ΤΕΙ Χαλκίδας έκαναν μαζική εξόρμηση σε δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες και ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΛΤΑ.

Η πρόταση του ΠΑΜΕ για δημόσια καθολική υποχρεωτική κοινωνική ασφάλισης βρίσκει θετική ανταπόκριση από τους εργαζόμενους και τη συμφωνία τους στην αγωνιστική συνέχεια που πρέπει να υπάρξει.

Η Επιτροπή Αγώνα Φωκίδας, που αποτελείται από 22 φορείς, ανέπτυξε πλούσια δραστηριότητα με εξορμήσεις στα μεταλλεία «ΑΜΕ Δελφοί - Δίστομο» και στην «Αργυρομεταλλευμάτων και Βαρυτίνης» και στα μαγαζιά και δημόσιες υπηρεσίες της Ιτέας και της Αμφισσας. Επίσης σήμερα διοργανώνει στις 9 το βράδυ συλλαλητήριο στην προβλήτα της Ιτέας.

Αντίστοιχη δουλιά έγινε και στη Φθιώτιδα, όπου το αγωνιστικό συλλαλητήριο που διοργανώνει η Επιτροπή Αγώνα θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 8 το βράδυ στην πλατεία Πάρκου της Λαμίας. Την αγωνιστική συνταγή παίρνει στη συνέχεια η Λιβαδειά, όπου η Επιτροπή Αγώνα για την Κοινωνική Ασφάλιση, διοργανώνει συλλαλητήριο στις 5 Ιούλη, στις 8.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της πόλης. Χτες το απόγευμα, η Επιτροπή Αγώνα έδωσε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ