Πέμπτη 30 Απρίλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Φοίβος ΤΣΕΚΕΡΗΣ
Φοίβος ΤΣΕΚΕΡΗΣ
φωτό 1

Στη μνήμη του συντρόφου μας ΦΟΙΒΟΥ ΤΣΕΚΕΡΗ, οι σύντροφοί του της ΚΟΒ Αμπελοκήπων στην οποία ανήκε οργανωτικά προσφέρουν 200 ευρώ ως ενίσχυση στο ΚΚΕ.

***

φωτό 2

Πέρασαν έξι χρόνια από τότε που «έφυγε» ο σύντροφος της ζωής μου ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΣΜΑΝΗΣ που ως την τελευταία του ανάσα ήταν αφοσιωμένος στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, και δέκα χρόνια από το θάνατο του ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ.

Στην ακριβή τους μνήμη, προσφέρω στο Κόμμα 500 ευρώ.

Η γυναίκα του, Βάσω Ασμάνη

***

φωτό 1

Στις 30 Απρίλη 2014 «έφυγε» από τη ζωή ο κομμουνιστής γιατρός ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑΣ. Αφιέρωσε τη ζωή του στον αγώνα για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό.

Στη μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΡΑΘΥΡΑ καθώς και των αδελφών του: ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΠΑΡΑΘΥΡΑ, μαχητή του ΕΛΑΣ εκτελεσμένου στις 23.2.1944, και ΡΗΓΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ, μαχητή του ΔΣΕ εκτελεσμένου στις 5.3.1951, η οικογένειά του προσφέρει στο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ 400 ευρώ ενίσχυση.

Αναστασία Διαβάτη - Παραθυρά, Μιλτιάδης Παραθυράς, Ανθή Παραθυρά, Θεοδώρα Παραθυρά

***

φωτό 1

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας θείου ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, καθημερινού συμπαραστάτη του ΚΚΕ που «έφυγε» αναπάντεχα από κοντά μας στις 18 Μάρτη 2015, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση μέσω της ΚΟΒ Καλογρέζας το ποσό των 150 ευρώ.

Τα ανίψια του Κώστας και Χρήστος Κοσιάδης.

***

φωτό 1

Την Πρωτομαγιά του 2015 συμπληρώνονται 11 χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΞΕΚΑΛΑΚΗΣ.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Ε' Διαμερίσματος Πειραιά.

Η οικογένειά του.

***

φωτό 4

Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα και παππού, ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΧΩΡΑΪΤΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, της γλυκιάς μανούλας και γιαγιάς μας, ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΧΩΡΑΪΤΟΥ, του αξέχαστου συντρόφου και πατέρα μας, ΝΙΚΟΥ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, στελέχους του ΚΚΕ και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που πολλά χρόνια της ζωής του τα πέρασε στις φυλακές και τις εξορίες. Καθώς, επίσης, στη μνήμη της πολυαγαπημένης μας αδελφής και θείας ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΧΩΡΑΪΤΟΥ. Και, τέλος, στην άφθαρτη μνήμη του νονού μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΚΟΤΣΗ ενός από τους 200 ήρωες που εκτελέστηκαν την Πρωτομαγιά του 1944 στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χαϊδαρίου.

ΞΕΚΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΞΕΚΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ολγα Κυριαζοπούλου - Νάσος Κυριαζόπουλος

***

Παραμονή Πρωτομαγιάς, πριν δύο χρόνια «έφυγε» από κοντά μας ο σ. ΝΤΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ.

Στην μνήμη του, η σύζυγός του Μαρία και η κόρη τους Φωτεινή προσφέρουν, μέσω ΚΟΒ Εμποροϋπαλλήλων Κέντρου, 100 ευρώ στο «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ».



ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑΣ

ΣΑΡΑΝΤΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΑΡΑΝΤΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ