Σάββατο 2 Μάη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FOOTBALL LEAGUE
Δοκιμασία στο Βόλο για «Γηραιό»

Η δοκιμασία του ενός εκ των δυο συγκατοίκων του ρετιρέ, Ηρακλή, στο Βόλο, όπου θα κοντραριστεί με τον τοπικό Ολυμπιακό ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ στη Football League, που θα κρίνουν τις δυο θέσεις ανόδου στη μεγάλη κατηγορία. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν τη Δευτέρα με κοινή ώρα έναρξης στις 18.00 και θα μεταδοθούν όλα από τα κανάλια ΟΤΕ Sports.

Ο Γηραιός μετά την επιτυχία στην πρεμιέρα κόντρα στην ΑΕΚ επιδιώκει σε κάτι ανάλογο που θα τον κάνει να κλειδώσει νωρίς νωρίς τη μια θέση ανόδου. Από την άλλη, οι Βολιώτες μόνο με νίκη διατηρούν τις όποιες ελπίδες τους ζωντανές. Η έτερη πρωτοπόρος ΑΕΚ θα υποδεχθεί την Παναχαϊκή στο ΟΑΚΑ, με σκοπό να ρεφάρει τη... ροπαλιά στο Καυτατζόγλειο. Να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στις προνομιούχες θέσεις θέλει η Λάρισα, που επιδιώκει τη δεύτερη νίκη της, φιλοξενώντας τον Απόλλωνα Σμύρνης που προέρχεται από καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο.

Το πρόγραμμα:

ΔΕΥΤΕΡΑ (18.00): Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής (ΟΤΕ Sports).

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ: Για τη 2η αγωνιστική των πλέι άουτ στους δύο ομίλους θα γίνουν τα παιχνίδια ΚΥΡΙΑΚΗ (17.00):

1ος ΟΜΙΛΟΣ: Ηρακλής Ψαχνών - Επισκοπή, Ερμιονίδα - Αχαρναϊκός, Παναιγιάλειος - Καλλιθέα.

2ος ΟΜΙΛΟΣ: Αναγένννηση Καρδίτσας - Τύρναβος, Αγροτικός Αστέρας - Πιερικός, Αιγινιακός - Ζάκυνθος. Σημειώνεται ότι υποβιβάζονται οι τρεις τελευταίοι της διαδικασίας σε κάθε όμιλο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ