Τετάρτη 6 Μάη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
«Εμπλουτίζεται» το «MySchool»

Στοιχεία που καμία σχέση δεν έχουν με τη λειτουργία και τον προγραμματισμό των σχολείων ζήτησε πρόσφατα η διοίκηση του «MySchool» από τις σχολικές μονάδες. Συγκεκριμένα, σε έγγραφό της, λέει: «Παρακαλούμε όπως προβείτε άμεσα στη συμπλήρωση Ιθαγένειας/Υπηκοότητας των μαθητών, καθώς και του επαγγέλματος πατέρα»!

Στο γεγονός αναφέρονται με ανακοινώσεις τους Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που, μαζί με φορείς των γονέων, αλλά και την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, είχαν εξαρχής καταγγείλει τη λειτουργία του «MySchool».

Οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής «ο Σωκράτης» και Ν. Ιωνίας - Ηρακλείου - Mεταμόρφωσης - Λυκόβρυσης «Γ. Σεφέρης» καλούν τους διευθυντές και τις προϊστάμενες των σχολικών μονάδων να μην προβούν στη συμπλήρωση των στοιχείων, τα οποία αποτελούν προσωπικά δεδομένα για τους μαθητές και τις οικογένειές τους και δεν εξασφαλίζεται το απόρρητό τους. Απευθύνονται, επίσης, στις Ενώσεις και τις Ομοσπονδίες Γονέων να καταγγείλουν την πίεση που δέχονται πάλι οι σχολικές μονάδες και όλους τους εκπαιδευτικούς να μη δεχτούν το νέο σχολείο και την ψηφιακή του έκφραση, το «MySchool», ως μονόδρομο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ