Παρασκευή 22 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σήμερα από την τηλεόραση του «902»

Παρακολουθήστε σήμερα από την τηλεόραση του «902»:

  • Στις 18.15, την εκπομπή «ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ» που μεταδίδεται από τη συχνότητα του «902» και είναι ένα δεκαπενθήμερο τηλεοπτικό περιοδικό για την πολιτική, τον πολιτισμό, την οικολογία και τα κινήματα. Την εκπομπή επιμελείται συντακτική ομάδα και αυτή την Παρασκευή ο Χρήστος Μαργανέλης συζητάει με τη Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και το Βαγγέλη Στογιάννη, διευθυντή του περιοδικού ΝΕΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ, για τη Σύνοδο Κορυφής στο Γκέτεμποργκ, τις μεγάλες αντικαπιταλιστικές διαδηλώσεις και το κίνημα ενάντια στην παγκοσμιοποίηση.
  • Στις 19.15 στην εκπομπή «ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ», ο δημοσιογράφος Θανάσης Παπαρήγας, που επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή, συζητάει με τον δημοσιογράφο - συγγραφέα Δημήτρη Σέρβο, για το βιβλίο του «Το παιδομάζωμα και ποιοι φοβούνται την αλήθεια».
  • Στις 20.15 στην εκπομπή «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ», την ομιλία της Αλέκας Παπαρήγα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στην Τέταρτη Διεθνή Συνάντηση Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων.
  • Στις 22.00 στην εκπομπή «ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ» που σήμερα επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Γιάννης Χατζηγεωργίου, μια συζήτηση με τον Στρατή Κόρακα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτή, το Γιώργο Σουλαδάκη, ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ και άλλους συνομιλητές, για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια και την αποστολή ελληνικού εκστρατευτικού σώματος στην ΠΓΔΜ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ