Τρίτη 19 Μάη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Αύριο Τετάρτη η πανυγειονομική απεργία

Κάλεσμα συμμετοχής απευθύνουν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ Υγείας - Πρόνοιας σε όλη τη χώρα

Από παλιότερη κινητοποίηση για την Υγεία
Από παλιότερη κινητοποίηση για την Υγεία
Μέχρι την τελευταία ώρα, συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την αυριανή πανυγειονομική απεργία, που κήρυξε η ΠΟΕΔΗΝ και συμμετέχουν η ΕΙΝΑΠ, η ΕΝΙΘ και η ΟΕΝΓΕ. Στην απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 12 μ. στο υπουργείο Υγείας καλεί με το πλαίσιό του το ΠΑΜΕ Υγείας - Πρόνοιας.

Στη Θεσσαλονίκη, η κινητοποίηση θα γίνει στις 10.30 π.μ., στην Αριστοτέλους, μπροστά στις Υγειονομικές Περιφέρειες. Σε μαζική συμμετοχή καλεί η Γραμματεία Υγείας - Πρόνοιας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ.

Σήμερα, συνεχίζονται οι Γενικές Συνελεύσεις σε «Αγία Ολγα», «Ελπίς», «Σωτηρία» και «Σισμανόγλειο». Σήμερα, επίσης, συγκέντρωση οργανώνει το Σωματείο Εργαζομένων στο Ογκολογικό Αγίων Αναργύρων, στις 12 μ. για τα οξυμένα προβλήματα στο νοσοκομείο.

Για τη μέρα της απεργίας, η ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει τρίωρη στάση εργασίας, από τις 12 μ. έως τη λήξη του ωραρίου. Κάλεσμα συμμετοχής απευθύνουν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο, όπως και στη συγκέντρωση στο υπουργείο.

Απόφαση συμμετοχής στην πανυγειονομική απεργία έχουν πάρει η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Εργαζομένων σε Μονάδες, Ιδρύματα, Σχολεία Ειδικής Αγωγής (ΣΕΜΙΣΕΑ), η ΣΕΑΑΝ και ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Αττικής και Νήσων. Οργανώνουν συγκέντρωση στις 11.30 π.μ. στη Διεύθυνση Πρόνοιας του υπουργείου Εργασίας (Σολωμού 60), για να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση στο υπουργείο Υγείας.

Απεργιακές συγκεντρώσεις θα γίνουν αύριο και σε άλλες πόλεις. Στην Αρτα, θα γίνει συγκέντρωση σήμερα Τρίτη, στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Κιλκίς, από τον Σύλλογο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας, το Εργατικό Κέντρο, την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων, τα σωματεία συνταξιούχων και το Σύλλογο Γυναικών της ΟΓΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ