Τρίτη 26 Μάη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
ΠΑΟ... για Τσάμπιονς Λιγκ

Ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στη συμμετοχή του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν βρίσκεται πλέον ο Παναθηναϊκός μετά και τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ, που θα καθορίσουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ συνέχισε τις μέτριες εμφανίσεις του, ενώ αναπτερώθηκαν οι ελπίδες του Αστέρα Τρίπολης κυρίως για τη 2η θέση.

Στο «Απ. Νικολαΐδης» ο Παναθηναϊκός, συνεχίζοντας με τη φόρα από την ευρεία νίκη του στην Τρίπολη επί του Αστέρα στην πρεμιέρα, επικράτησε και του Ατρομήτου με 2-0, με τον συνήθη σκόρερ του Μπεργκ να μπαίνει ως αλλαγή και να πετυχαίνει και τα δύο γκολ (62', 67'). Πολύ καλή απόδοση είχε και ο Νίνης ως κινητήριος μοχλός των γηπεδούχων.

Στην Τούμπα ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0, με το αποτέλεσμα πάντως να θεωρείται κάπως πιο βολικό για τους Αρκάδες αφού, όπως αναφέραμε, διατηρήθηκαν ζωντανοί στη μάχη για τη 2η θέση των πλέι οφ που οδηγεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Παναθηναϊκός 8, ΠΑΟΚ 4, Αστέρας Τρίπολης 2, Ατρόμητος 1.

  • ΒΕΡΟΙΑ: Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Καρράς, άσκησε έφεση κατά της απόφασης του πειθαρχικού οργάνου της Super League για απαλλαγή της Βέροιας για τις κατηγορίες χειραγώγησης παλιότερου αγώνα με τον Ολυμπιακό. Κάτι που σημαίνει πως η παραμονή της Βέροιας στη Super League ξαναγίνεται αβέβαιη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ