Τρίτη 9 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Γλέντησαν με την ψυχή τους στην παραλία του Μπάτη

Πετυχημένη από κάθε άποψη η εκδήλωση που διοργάνωσαν το βράδυ του Σαββάτου πέντε σωματεία της Αττικής

Η ορχήστρα και στο βάθος ο κόσμος που συμμετείχε στην εκδήλωση
Η ορχήστρα και στο βάθος ο κόσμος που συμμετείχε στην εκδήλωση
Ενα πετυχημένο λαϊκό γλέντι, «ανάσα» διασκέδασης για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, διοργάνωσαν το βράδυ του Σαββάτου τα Συνδικάτα Επισιτισμού - Τουρισμού, Οικοδόμων, Χρηματοπιστωτικού, Ενέργειας και ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος, στην παραλία Μπάτης, στο Φάληρο.

Τους εργαζόμενους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των σωματείων καλωσόρισε η Εφη Χαλιού, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Χρηματοπιστωτικών Επιχειρήσεων.

«Με πολύ μεράκι, με προσωπική δουλειά και πρωτοβουλία, αποδεικνύουμε για άλλη μια φορά πως η εργατική τάξη όταν έχει θέληση μπορεί να κάνει τα πάντα», σημείωσε ανάμεσα σε άλλα, περιγράφοντας την εθελοντική δουλειά πάνω στην οποία στηρίχτηκε η οργάνωση της εκδήλωσης. Οι οικοδόμοι ανέλαβαν το στήσιμο της εξέδρας, οι επισιτιστές το μαγείρεμα, οι μουσικοί το πρόγραμμα και όλοι μοιράστηκαν τις πολλές δουλειές που έπρεπε να γίνουν, προκειμένου η εκδήλωση να είναι αψεγάδιαστη από κάθε άποψη.

Αναφερόμενη στην αντιλαϊκή συμφωνία κυβέρνησης - δανειστών, η Εφη Χαλιού κάλεσε σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Πέμπτη 11 Ιούνη, στις 7.30 μ.μ. στην Ομόνοια: «Ηρθε η ώρα να δοκιμάσουμε τη δύναμή μας. Να μπούμε μπροστά στον αγώνα, να αξιοποιήσουμε την πείρα που έχει η τάξη μας, να γυρίσουμε την πλάτη στην ανασφάλεια, στο φόβο και τους εκβιασμούς», τόνισε.

Οι χοροί κράτησαν μέχρι αργά
Οι χοροί κράτησαν μέχρι αργά
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τα μέλη της ΚΕ και βουλευτές του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης και Διαμάντω Μανωλάκου.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα πλαισίωσαν το συγκρότημα «Συγχορδία» (Μανώλης Μητσάκος και Πάνος Τούντας) και οι καλλιτέχνες Γιώργος Βασίλας, Σωτήρης Τσόγκας, Δημήτρης Παπαδάμης, Αλέξανδρος Καμπουράκης, Αλέξανδρος Καψοκαβάδης, Γιάννης Ευαγγέλου, Θόδωρος Κουέλης, Αρης Παπαπαναγιώτου, Δημήτρης Γιαννούχος και Φίλιππος Παχνιστής. Επίσης, ο Γιώργος Σαρρής και το συγκρότημά του (Μάριος Χριστόπουλος, Χρήστος Βιδινιώτης και Θανάσης Αιγινήτης).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ