Τρίτη 9 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ «ΟΜΙΛΟ ΖΟΥΡΑΣ»
Απέσπασαν αγωνιστικά μέρος των δεδουλευμένων

Την καταβολή της μισθοδοσίας του Μάρτη πέτυχαν οι εργαζόμενοι στον όμιλο «Ζούρα» (επιχειρήσεις Λειβαδίτη, Ζούρα, ΒΙΟΚΟΤ, ΕΛΙΖΑ, ΑΛΚΟΤ), την περασμένη Παρασκευή, μετά από αλλεπάλληλες στάσεις εργασίας. Μετά απ' αυτήν την εξέλιξη, το σωματείο ανέστειλε τις κινητοποιήσεις, καλώντας τους εργαζόμενους να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι έχουν αποφασίσει να μην παρέχουν υπερωριακή εργασία, μέχρι να πραγματοποιηθεί συνάντηση με την εργοδοσία για το σύνολο των αιτημάτων, τη συνολική εξόφληση των δεδουλευμένων και την υπογραφή επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Με αφορμή τις κινητοποιήσεις για τα δεδουλευμένα, το σωματείο είχε απευθύνει κάλεσμα οργάνωσης στους εργαζόμενους στις μονάδες σε Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη.

«Γραφτείτε στο σωματείο για να οργανώσουμε ακόμα καλύτερα τον αγώνα μας. Οταν είμαστε ανοργάνωτοι θα μας παίζουν μπαλάκι. Θα στέλνουν παραγωγή πάνω όταν υπάρχουν κινητοποιήσεις κάτω, πιθανά στους συναδέλφους πάνω στο τέλος του μήνα θα μένει και κάτι περισσότερο στην τσέπη από υπερωρίες, αλλά μετά θα χάσουμε όλοι. Να γνωρίζετε ότι η εταιρία συμφώνησε να υπογράψει την επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με τον όρο να εξαιρέσουμε τους εργαζόμενους στη Β. Ελλάδα, κάτι που με ομόφωνη απόφαση Γενικής Συνέλευσης αρνηθήκαμε», σημείωνε μεταξύ άλλων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ