Τετάρτη 10 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
«Ενα παιδί μετράει τ' άστρα»

Με μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή παιδιών, παρουσιάσθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, η θεατρική απόδοση του έργου του Μενέλαου Λουντέμη «Ενα παιδί μετράει τ' άστρα», από τη θεατρική ομάδα παιδικού θεάτρου της ΚΝΕ. Την εκδήλωση, που έγινε στο πολιτιστικό κέντρο «Αλέξανδρος», διοργάνωσαν η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και η Οργάνωση Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ, στο πλαίσιο των δράσεων, που πραγματοποιούν σταθερά τα τελευταία χρόνια, για παιδιά.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ δούλεψαν με μεράκι περισσότερο από δύο μήνες, για να προετοιμάσουν την παράσταση. Τα έκαναν όλα μόνοι τους, από τη θεατρική απόδοση του κειμένου, τη σκηνοθεσία, τη μουσική επιμέλεια μέχρι τα σκηνικά και τα κουστούμια. Η αναγνώριση της δουλειάς τους ήρθε με το θερμό χειροκρότημα μικρών και μεγάλων.

Οι συντελεστές της παράστασης είναι οι εξής:

Σκηνοθεσία: Θεατρική ομάδα

Απόδοση κειμένου και σχεδιασμός φωτισμών: Μαρία Κοσμά

Επιλογή Μουσικής: Μαριάνα Ντίνου

Ενδυματολόγος: Σταματία Μηλιοπούλου

Σκηνογράφος: Νίνα Γρηγοριάδου.

Ηθοποιοί: Μαριάνα Ντίνου, Φραγκίσκος Σιφναίος, Σοφία Κρουσόβαλη, Δανάη Μάντζιου - Τραγάκη, Θωμαή Αδαμοπούλου, Δέσποινα Κουσενίδου, Ελλη Σινάνη, Νίνα Γρηγοριάδου, Κοσμάς Κοσμάς, Μαρία Γιαλιά, Σταματία Μηλιοπούλου, Νεφέλη Κυριαζοπούλου, Αβραάμ Γκουτζελούδης, Αρτεμις Μήλιου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ