Τετάρτη 10 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Bιάζεται... για το αντίο ο Περέιρα

Μπορεί από τον Ολυμπιακό να του ετοιμάζουν το αντίο ενοχλημένοι για τις συζητήσεις του με άλλες ομάδες, ωστόσο απ' ό,τι φαίνεται ο Βίτορ Περέιρα φαίνεται να βιάζεται ακόμη περισσότερο να φύγει απ' τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ετσι, ο Πορτογάλος τεχνικός μετά τις συζητήσεις με τη Ρέιντζερς, που δεν καρποφόρησαν, φαίνεται να βρίσκει τη λύση στη Φενερμπαχτέ και από χτες βρίσκεται στην Τουρκία για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας. Από πλευράς Ολυμπιακού θεωρείται πάντως ήδη τελειωμένη η συνεργασία και απομένουν τα τυπικά.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ο Πορτογάλος τεχνικός Λιονέλ Πόντες είναι και επισήμως ο νέος προπονητής του Παναιτωλικού μετά τη συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας.

ΠΑΟΚ: Εστω και εάν το θέμα ανεύρεσης προπονητή είναι αυτό που καίει τον ΠΑΟΚ, δεν λείπουν όμως και οι παράλληλες ενέργειες που σχετίζονται με την ανανέωση στην ομάδα. Σε μια απ' αυτές, λύθηκε η συνεργασία με τον τερματοφύλακα Ιτάνζ, απόφαση που φέρεται να είναι του νέου τεχνικού διευθυντή, Φρανκ Αρνεσεν.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ο Απόστολος Γιάννου είναι και επισήμως παίκτης του Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ελληνα στράικερ, ο οποίος φέτος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Πανιωνίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ