Τετάρτη 10 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ Α1 - ΤΕΛΙΚΟΣ
Δεύτερη πράξη στο ΟΑΚΑ

Η δεύτερη πράξη των τελικών για τον τίτλο του πρωταθλητή στην Α1 διεξάγεται σήμερα στο ΟΑΚΑ (19.30 Novasports), όπου Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός τα ξαναλένε, με τα δεδομένα μεταξύ τους να έχουν αλλάξει πλέον μετά τη νίκη των «ερυθρολεύκων» στο πρώτο παιχνίδι. Τα περιθώρια για τους γηπεδούχους έχουν στενέψει αφού θέλουν τη νίκη προκειμένου να ισοφαρίσουν το σκορ και να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους. Αντίθετα, για τον φιλοξενούμενο Ολυμπιακό ενδεχόμενη νέα επικράτηση τον φέρνει μια ανάσα πριν από την κατάκτηση του τίτλου αφού θα έχει αέρα 2-0 στις νίκες και θα απομένει το τρίτο παιχνίδι και πάλι στο ΣΕΦ.

Στους «πράσινους» επικρατεί ηρεμία αλλά και αισιοδοξία ότι η ομάδα θα καταφέρει να πάρει το αποτέλεσμα που θα την κρατήσει ζωντανή στη μάχη του τίτλου. Ο τεχνικός της ομάδας, Σωτήρης Μανωλόπουλος, στάθηκε στις μεταπτώσεις της ομάδας στο πρώτο παιχνίδι (κυριάρχησε στο α', κατέρρευσε στο β'), ζητώντας καλύτερη διαχείριση του ρυθμού αλλά και μεγαλύτερο έλεγχο των ριμπάουντ (αχίλλειος πτέρνα στο ΣΕΦ). Αμφίβολος παραμένει ο Μπατίστα.

Από την άλλη, με καλή ψυχολογία και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα παρουσιαστεί στο ΣΕΦ σήμερα ο Ολυμπιακός έχοντας την αισιοδοξία για τη δεύτερη νίκη που θα τον φέρει μια ανάσα απ' τον τίτλο. Ο τεχνικός Γιάννης Σφαιρόπουλος ζήτησε εγρήγορση απ' τους παίκτες του επισημαίνοντας ότι σήμερα πρόκειται για ένα διαφορετικό παιχνίδι, με τις δικές του ιδιαιτερότητες. Απών θα είναι (όπως και στο πρώτο ματς) ο τραυματίας Παπαπέτρου.

  • Στη μάχη του μικρού τελικού για την 3η θέση της βαθμολογίας ο Αρης επικράτησε χτες στο άδειο (λόγω τιμωρίας) «Νίκος Γκάλης» με 92-88 του ΠΑΟΚ ισοφαρίζοντας σε 1-1 τις νίκες. Ο επόμενος αγώνας θα γίνει στην Πυλαία.
  • Με πρόστιμο 24.500 ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη συμπεριφορά των οπαδών της ομάδα στον πρώτο τελικό στο ΣΕΦ. Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του πρώτου τελικού εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ