Πέμπτη 11 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Πέμπτη

-- Η ΤΟ Υπαίθρου Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ οργανώνει συγκέντρωση, στις 8.30 μ.μ., στο Βαθύλακκο, για τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ, με ομιλητή τον Σάκη Βαρδαλή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή.

-- Οι Αλέκος Νταούλας και Αποστόλης Ζάχος, μέλη της ΤΕ Υπαίθρου Τρικάλων του ΚΚΕ, στις 9.30 π.μ. θα επισκεφθούν τη λαϊκή αγορά Νεοχωρίου και στη συνέχεια την περιοχή του Ζάρκου.

-- Ο Βαγγ. Δημουλάς, μέλος της ΤΕ Υπαίθρου Τρικάλων του ΚΚΕ, και ο Απ. Θωμόπουλος, στέλεχος του ΚΚΕ, θα επισκεφθούν από τις 6.00 μ.μ. τα χωριά Νομή, Φανερωμένη, Πετρόπορο, Ταξιάρχες.

-- Οι Αχ. Λιάτος και Απ. Ζάχος, μέλη της ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ, θα επισκεφθούν από τις 6 μ.μ. τα χωριά Αγ. Κυριακή, Γλύνος, Λόγγος, Πατουλιά, Χρυσαυγή, Μεγαλοχώρι.

Αύριο, Παρασκευή

-- Στις 8 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου Βασιλικών Θεσσαλονίκης, εκδήλωση της ΤΟ Υπαίθρου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την παραγωγή Ενέργειας στη χώρα μας, τις ανανεώσιμες πηγές, τη βιομάζα».

-- Στις 6 μ.μ., στα εμπορικά καταστήματα στο Ιλιον θα περιοδεύσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ.

-- Ο Αχ. Λιάτος, μέλος της ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ, στις 6 μ.μ. θα επισκεφθεί τα χωριά Πιαλεία, Φιλύρα, Αγ. Βησσαρίωνας.

Το Σάββατο 13/6

-- Στις 12 μ., στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου, σύσκεψη με δημοσιογράφους και εργαζόμενους στα ΜΜΕ. Θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ και δημοσιογράφος. Στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην πλατεία Αρχανών, με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ».

-- Στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στον Ωρωπό, στο Σαπανίδειο Πνευματικό Κέντρο (πλατεία Ηρώων) θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ