Σάββατο 13 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
Στις 23 Ιούνη διαδηλώνουν στην Αθήνα

«Η παγίωση της φτώχειας και της ανεργίας δεν είναι έντιμος συμβιβασμός» τονίζουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΣΕ, OAEE, ΝΑΤ, ΟΤΑ και ΠΟΣΕ - ΟΑΕΕ και καλούν τους συνταξιούχους όλης της χώρας να διαδηλώσουν στις 23 Ιούνη στην Αθήνα. Η συγκέντρωση θα γίνει στις 6 μ.μ. στα Προπύλαια, ενώ θα ακολουθήσει πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μεταξύ άλλων, οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις στο κάλεσμά τους αναφέρουν: «Ολοι στο δρόμο του αγώνα. Να μην τους επιτρέψουμε το νέο έγκλημα. Να βάλουμε τέλος στις βάρβαρες αντεργατικές πολιτικές κυβέρνησης, ΕΕ, κεφαλαίου. Εχουμε δικαίωμα να ζήσουμε με αξιοπρεπείς συντάξεις, Υγεία και Ασφάλεια. Είναι στο χέρι μας να τους εμποδίσουμε. Συνεχίζουμε τον αγώνα και απαιτούμε: Κάτω τα χέρια από τις συντάξεις μας. Καμιά περικοπή. Να καταργηθούν τώρα όλοι οι αντεργατικοί, αντιασφαλιστικοί νόμοι. Αποκατάσταση όλων των περικοπών στις συντάξεις μας. Αποκλειστικά δημόσια δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη».

  • Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα πολυιατρεία του ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ) σε Αιγάλεω - Χαϊδάρι οργανώνει την Τρίτη 18 Ιούνη, στις 9 π.μ., ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιγάλεω - Χαϊδαρίου - Αγίας Βαρβάρας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ