Τετάρτη 17 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Βιβλιοπαρουσιάσεις

Σήμερα, Τετάρτη

-- Στις 7 μ.μ., στις Συκεές, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα γίνει παρουσίαση των εκδόσεων «Φασισμός και κοινωνική επανάσταση» και «Ποιος βοήθησε το Χίτλερ». Θα μιλήσει ο Φάνης Καρκατζούνης, μέλος της ΕΠ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στην Πολίχνη, στο θεατράκι «Τζένη Καρέζη», θα γίνει παρουσίαση των ίδιων εκδόσεων, με ομιλήτρια την Λίνα Χατζηκυριάκου, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Αύριο, Πέμπτη

-- Στις 7 μ.μ. στο Ιλιον στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» (Αγ. Φανουρίου 99) θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου «Το ΚΚΕ στον ιταλοελληνικό πόλεμο». Την παρουσίαση θα κάνει ο Κώστας Σκολαρίκος, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας, θα πραγματοποιηθεί από την ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ παρουσίαση της έκδοσης «Το ΚΚΕ στον ιταλοελληνικό πόλεμο 1940-41». Την παρουσίαση θα κάνει ο Γιάννης Μπορμπότης, μέλος της ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ, ενώ στο χώρο θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής».

Την Παρασκευή 19/6

-- Στις 8 μ.μ., στην Πλατεία Λαγκαδά, θα γίνει παρουσίαση των εκδόσεων «Φασισμός και κοινωνική επανάσταση» και «Ποιος βοήθησε το Χίτλερ». Την παρουσίαση θα κάνει ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, μέλος της ΕΠ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ