Πέμπτη 18 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Απλώνονται οι εκδηλώσεις του 41ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»

Με πολλές εκδηλώσεις του 41ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» θα κλείσει η βδομάδα που διανύουμε και το σύνθημα του Φεστιβάλ, δανεισμένο από τους στίχους του Ναζίμ Χικμέτ, θα απλωθεί σε πολλές πόλεις της χώρας: «Την ορμή μας την έχουμε από τους αιώνες... Θα βγούμε νικητές κι ας είναι οι θυσίες μας βαριές».

Το Φεστιβάλ της Οργάνωσης ΑΕΙ Αττικής γίνεται αύριο Παρασκευή και το Σάββατο 20 Ιούνη, στη Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Αθήνας (ΦΕΠΑ, Ούλοφ Πάλμε 2, Ζωγράφου), όπου τη δεύτερη μέρα θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ παράλληλα και τις δυο μέρες θα γίνονται συναυλίες, τουρνουά, θα λειτουργούν εκθέσεις, βιβλιοπωλείο κ.ά.

Το Σάββατο 20 Ιούνη γίνεται επίσης το Φεστιβάλ του Πειραιά, που θα φιλοξενηθεί στην πλατεία Διαμάντως Κουμπάκη (πρώην Σπάθα), στη Νίκαια και θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ και Γραμματέας της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ.

Αύριο Παρασκευή και το Σάββατο 20 Ιούνη, επίσης γίνεται το Φεστιβάλ ΑΕΙ - ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, στα γρασίδια της Φιλοσοφικής του ΑΠΘ και τη δεύτερη μέρα θα μιλήσει η Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ και τις δυο μέρες το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα είναι πλούσιο.

Τις ίδιες μέρες, αύριο Παρασκευή και το Σάββατο 20 Ιούνη, γίνεται και το Φεστιβάλ ΑΕΙ - ΤΕΙ Πάτρας που θα φιλοξενηθεί στο παλιό Αρσάκειο, με πολλά δρώμενα κι εκδηλώσεις.

Επίσης, αυτή τη βδομάδα είναι προγραμματισμένα τα Φεστιβάλ ΑΕΙ στην Κέρκυρα, που θα γίνει αύριο στην πλατεία Ψυχιατρείου, στην Ξάνθη, που θα γίνει αύριο, στο Αμφιθέατρο Προκάτ και στην Κομοτηνή, που θα γίνει το Σάββατο 20 Ιούνη στο πάρκο Περιφέρειας, ενώ την ίδια μέρα, Σάββατο 20 Ιούνη, φεστιβαλική εκδήλωση είναι προγραμματισμένη και στο ΤΕΙ Σερρών.

Αντιφασιστικές συναυλίες στην Αττική

Αντιφασιστικές συναυλίες διοργανώνουν αύριο Παρασκευή, οι ΟΒ Πετρούπολης της ΚΝΕ και η Τομεακή Οργάνωση Μενιδίου - Φυλής της Περιφερειακής Οργάνωσης Δυτικών Συνοικιών Αθήνας της ΚΝΕ, στο πλαίσιο του 41ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή».

Η συναυλία της ΤΟ Μενιδίου - Φυλής θα γίνει στην κεντρική πλατεία Ανω Λιοσίων (Δημαρχείο) και θα μιλήσει ο Γιώργος Τάτσης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, ενώ η συναυλία των ΟΒ της Πετρούπολης θα γίνει στην πλατεία «Ηρώ» και θα μιλήσει ο Δημήτρης Σκοπελίτης, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ