Πέμπτη 18 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
Στους ... Πολεμιστές το δαχτυλίδι του ΝΒΑ

Το τέταρτο πρωτάθλημα NBA στην ιστορία τους πανηγυρίζουν απο προχτές οι «Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς» μετά την επικράτησή τους επί των «Κλίβελαντ Καβαλίερς» με 105-97 στο 5ο παιχνίδι της σειράς των φετινών τελικών, με την οποία έφθασαν τις 4 νίκες έναντι 2 της ομάδας του Λεμπρόν Τζέιμς. Κορυφαίος των τελικών για τους πρωταθλητές ήταν ο Ιγκουαντάλα, που κάλυψε επάξια το «μπλακ άουτ» του Στέφεν Κάρι (κορυφαίος της κανονικής περιόδου), ενώ για το Κλίβελαντ, που έπεσε θύμα της ατυχίας του (τραυματισμοί Ιρβινγκ, Λοβ), κορυφαίος ήταν ο Λεμπρόν Τζέιμς.

ΦΙΦΑ: Ο γενικός εισαγγελέας της Ελβετίας, Μισέλ Λομπέρ, γνωστοποίησε ότι υπό διερεύνηση βρίσκονται 53 διαφορετικές υποθέσεις, στις οποίες υπάρχουν ενδείξεις για ξέπλυμα χρήματος, όσον αφορά τη διαφθορά στην Παγκόσμια Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

ΑΓΓΛΙΑ: Ντέρμπι με το καλημέρα περιλαμβάνει η έναρξη της νέας σεζόν για την «Πρέμιερ Λιγκ», η οποία χτες ανακοίνωσε το πρόγραμμα, με την κόντρα Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ - Τότεναμ να ξεχωρίζει απ' την 1η αγωνιστική, που είναι προγραμματισμένη για τις 8 Αυγούστου. Η πρωταθλήτρια Τσέλσι θα υποδεχτεί τη Σουόνσι, ενώ η Λίβερπουλ θα δοκιμαστεί εκτός έδρας απέναντι στη Στόουκ Σίτι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ